50min Reiki (Relaxentréavgift tillkommer)

800 kr

Information

Balanserad hälsa, fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt. Reiki berör djupt trots sin subtila form. Ordet i sig betyder universell livsenergi – ett talande namn då metoden sätter igång produktionen av dina må-bra-hormoner, bland annat oxytocin.

Denna japanska healingteknik utförs på en uppvärmd massagebänk och du är hela tiden fullt påklädd. Via lätta handpåläggningar går terapeuten metodiskt igenom kroppen, från topp till tå. Fysiska och mentala blockeringar löses upp och utrymme ges åt positiva energiflöden som leder till en mjuk avslappnad känsla. En del kunder beskriver det som ett nästintill drömliknande tillstånd. Behandlingen kan vara en god hjälp om du lider av stress, oro, muskelvärk, insomningsproblem med mera.

Handpåläggningsmönstret styrs av kundens egen energi och behov av helande. Respektfullt och närande arbetas olika behövande områden igenom och något som är utmärkande är den värme som många kunder upplever som ”flödande från terapeutens händer”. Reiki aktiverar även kroppens förmåga till självläkning och dess verkan på det emotionella planet gör att också själsliga sår kan komma upp till ytan och bearbetas.

Vi rekommenderar att ni kommer 30 minuter innan bokad tid, för att i lugn och ro checka-in. Om behandlingen görs i anslutning till en relaxentré läggs en handduk ovanpå badrocken eller badkläderna. Tänk på att kläderna bör vara torra.

* Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket.

Tid: 50 minuter