Nyårsdagen 1/1
Långfredagen 7/4
Påskafton 8/4
Påskdagen 9/4
Annandag påsk 10/4
Midsommarafton 23/6
Midsommardagen 24/6
Sommarstängt 23/6-9/7
Julafton 24/12
Juldagen 25/12
Annandag jul 26/12
Nyårsafton 31/12
Hos oss kan ni just nu:
• njuta av härliga behandlingar, mån-fre kl. 10-19 och sön 11-17
• avnjuta ekologiska rätter/drinkar i Ecobaren, mån-fre kl. 11-18 och sön 11-16
• besöka vår eminente barberare, mån-fre kl. 10-18.
Varmt välkomna!
Telefon: 08-545 213 00
Telefontider:
mån-fre kl. 07.00-20.00,
lör kl. 09.00-11.00
Drottninggatan 88 -
111 36 Stockholm
Telefon: 08-21 88 21
Telefontider:
mån-fre kl. 09.00-18.00
Måndag-fredag: 07.00 – 19.30
Lördag och söndag: 09.00 – 17.30
En bokning kan endast avbokas via mail direkt till: avboka@centralbadet.se
2019-04-15
RECEPT: Jill Wallentin
Den här rätten heter kuku sabzi på persiska och är inte bara supergod och vegetarisk, den är även laddad med vitaminer och mineraler. Min variant på den här rätten passar perfekt som tillbehör till kyckling och fisk eller som vegetarisk varmrätt gärna tillsammans med en god yoghurtsås.
Du behöver (4 portioner)
3 ägg (ekologiska)
70 g vårlök
65 g spenat
70 g koriander färsk
70 g bladpersilja
50 g dill
2 dl valnötter
1 tsk gurkmeja
1 tsk salt nymalen svartpeppar
smör att steka i
Gör så här
Mixa samman samtliga ingredienser i en matberedare. Forma plättarna och stek dem i rikligt med smör tills de fått färg på båda sidor. Lättast att vända blir de om de är cirka 5 cm stora.
Tips! Går även att tillaga som en stor frittata, lättast i ugnen, i 175 grader i cirka 20 minuter.
I entrépaketet ingår upp till 3h besök till salongsbadet, gym och romerska avdelningen med spapooler (bubbelpool, termalpool, kallbad och kneippbad), gemensam bastuavdelning med 5 bastubad, samt ljusterapi i restaurang Ecobaren inkl. lån av badrock, handdukar, badtofflor samt nyckel till skåp.
Boka Påskvecka 11/4-15/4 under "KÖN" högsäsong
Observera att Salongsbadet (stora bassängen) är stängd pga renovering.