30min Ayurvedisk Hälsokonsultation Återbesök

Ayurveda är en mångtusenårig indisk holistisk läkekonst som går ut på att via kost och livsstil hitta balans i livet och öka kroppens naturliga förmåga till självläkning. Varje människa är unik och genom att förstå hur man själv är uppbyggd och fungerar kan man utveckla en personligt anpassad form för ett bra mående, såväl fysiskt som psykiskt.

En helande resa
Är du nyfiken på hur just du skulle kunna ändra din livsstil till det bättre genom ayurveda? Välkommen att boka tid hos Centralbadets erfarna och certifierade ayurveda-läkare. En konsultation tar cirka 90 minuter och med hjälp av ayurvedisk diagnostik – som fastställande av dosha-typ, pulsläsning, tunganalys med mera – läggs grunden till en detaljerad utvärdering av just dina krämpor, din hälsostatus och dina framtida hälsomål. Med dig får du en individuellt anpassad hälsovårdsplan bestående av kost- och livsstilsråd och eventuella detoxrekommendationer. Allt för att du ska kunna komma igång med din helande resa.

Möt vår doktor
Vår ayurveda-specialist heter Tejal Athavle-Limaye och kommer ursprungligen från Indien. Hon är certifierad ayurvedisk läkare, utbildad i ayurvedisk medicin och kirurgi samt i panchakarma vid universiteten i Bombay respektive Pune i Indien. Tejal har praktiserat ayurveda i mer än 15 år och har själv levt efter dess filosofi i över 20 år.

Uppföljning
Efter ungefär en månad är det dags att följa upp och utvärdera din första konsultation. Tillsammans med vår ayurveda-specialist går du då ingående igenom vilka effekter din hälsovårdsplan genererat och hur du bibehåller de positiva förändringarna samt tar in dem som en naturlig del i ditt sätt att leva och vara.

Observera att det endast är möjligt att boka denna uppföljning efter att ha genomgått en Ayurvedisk Hälsokonsultation på 90min

Tid: 30 min.

BOKA/KÖP
TILLBAKA

Liknande produkter

Boka/Köp

Boka/Köp

Skicka gärna ett mail så hör vi av oss!

Not readable? Change text. captcha txt