Årsmedlemskap

Årsmedlemskap

2020-06-04

Ett medlemskap för dig som vill ha tillgång till Centralbadets alla faciliteter inklusive rabatt på allt från behandlingar till hudvårdsprodukter.

Detta ingår i ett exklusivt årsmedlemskap:
– Obegränsad tillgång till bad, relax, bastu och gym, måndag–fredag (max 1 besök per dag).
– 10 procents rabatt på klippkort för gruppträning/PT, behandlingar, hudvårdsprodukter och textilier. Samma rabatt ges även vid besök hos Centralbadets barberare och i restaurang Ecobaren (dock ej på köp av alkohol).
– Rabatterad egen helgentré (inträde 300 kronor).

Dessutom: Ta med en gäst som via ditt medlemskap tilldelas en rabatt på entréavgiften och då endast betalar 200 kronor måndag–torsdag eller 300 kronor fredag–söndag.

* Vid engångsbetalning för ett års medlemskap: 13 300 kronor *
Betalning via autogiro: 1 175 kronor per månad.

Viktigt information

* Om du via din arbetsgivare har tillgång till ett friskvårdsbidrag så går det utmärkt att använda den summan i samband med köp av ett medlemskap.

* Vid tecknande av ett årsmedlemskap är bindningstiden 12 månader från respektive inköpsdatum.

* En månad innan ordinarie avtal löper ut skickas ett erbjudande om att teckna en förlängning för den kommande 12-månadersperioden. Vid betalning behåller du din plats i medlemsklubben utan avbrott och med alla förmåner.

* Oförutsedda händelser ? Vid särskilda omständigheter går det en gång per kort att frysa medlemskapet kostnadsfritt och mot intyg. Intyg visas i förväg (ej sjukdom) och då förlängs medlemskapet som minst med 30 dagar och som längst med 1 år. Giltiga anledningar är sjukdom, arbete/studier på annan ort, militärtjänstgöring, längre utlandsvistelser och graviditet (behövs inget intyg).

*Om autogirobetalaren väljer att i förtid avsluta medlemskapet innan bindningstiden på tolv månader löpt ut betalas den resterande delen av bindningstiden på en slutfaktura.

* Kortet är personligt och kan ej överlåtas på annan person.

* Betalaren måste vara fyllda 18 år för att ingå ett avtal.

Kategorier
Arkiv