Företagskort

Företagskort

2020-06-05

Detta ingår i ett exklusivt företagskort under ett år:

– Obegränsad tillgång till bad, relax, bastu och gym, måndag–fredag (max 1 besök per dag). – Gruppträning (i mån av plats).
– 2 000 kronor i gåva som kan användas till valfri aktivitet inom friskvård, rehab eller förebyggande företagshälsa.
– 10 procents rabatt på klippkort för PT, behandlingar, hudvårdsprodukter och textilier. Samma rabatt ges även vid besök hos Centralbadets barberare och i restaurang Ecobaren (dock ej på köp av alkohol).
– Rabatterad egen helgentré (inträde 300 kronor).

Dessutom: Ta med en gäst som via ditt företagskort tilldelas en rabatt på entréavgiften och då endast betalar 200 kronor måndag–torsdag eller 300 kronor fredag–söndag.

* Betalning av hela summan vid tecknandet av företagskorten.
Pris företagsmedlem: 
75 100 kronor (för 5 medlemskap).
Därefter för varje anställd: 13 500 kronor per medlemskap.

Viktigt information

* Ett medlemskap går att uppgradera under året, dock inte nedgradera. Medlemsrabatt kan inte kombineras med andra kampanjer eller på produkter riktade endast till privatpersoner.

* Överlåtelse av företagskortet till annan anställd inom samma företag kan göras vid ett tillfälle under ett år mot en administrativ avgift på 375 kronor.

* En månad innan ordinarie avtal löper ut skickas ett erbjudande om att teckna en förlängning för den kommande 12-månadersperioden. Vid betalning behåller du din plats i medlemsklubben utan avbrott och med alla förmåner.

* Har ni en företagskredit ? Alla kort laddas med 2 000 kronor som en gåva från Centralbadet, men om du önskar ett extra utrymme för att köpa till exempelvis textilier, behandlingar eller något annat i vårt utbud så rekommenderar vi att du ansöker om en företagskredit vid köptillfället. Det går att anpassa en kredit till varje medlemskort.

* Oförutsedda händelser? Företagskortet går vid särskilda omständigheter att frysa vid ett tillfälle mot uppvisande av intyg. Giltiga anledningar är sjukdom, arbete/studier på annan ort och graviditet (behövs inget intyg). Intyg visas i förväg (ej vid sjukdom) och medlemskapet förlängs då som minst med 30 dagar och som längst med 1 år.

Kategorier
Arkiv