INFÖR  DITT BESÖK

För att få ett så fint besök som möjligt ber vi dig läsa igenom informationen nedan. Vi ser fram emot ditt besök. Välkommen!

Incheckning
Checka in i receptionen i god tid innan passet. Om du ej betalat i förväg eller ska använda klippkort sker betalning innan passet. 

Vi möts 10 minuter innan kursstart vid väntplatsen på läktaren, om du kommer ombytt och klar kan du vänta i trapphuset från Holländargatan vid anvisad väntplats. Observera att det är obligatoriskt att ha på sig badskor/tofflor när du går till och från yogasalen. Ta med egna, eller hyr/köp badskor hos oss.

Ombyte
På grund av begränsad tillgång till dusch och omklädningsrum rekommenderar vi att komma ombytt. Det finns tillgång till små låsbara skåp och omklädningshytter strax utanför studion om du inte vill duscha. Detta gäller speciellt helger och senare kurser på kvällarna.

Lån av skåp och tillgång till dusch ingår vardagar och i mån av plats på helger. 

Dusch/bad
Tillgång till dusch i omklädningsrum direkt efter klassen finns på vardagar. På helger kan tillgången vara begränsad. Tillgång till övriga anläggningen ingår ej. Vill du kombinera ditt besök i Studio Andrum men bad och bastu löser du entré för det i receptionen. Handduk kan hyras i receptionen. Det går även bra att ta med egen. Schampo och tvål finns vid duscharna.

Checka in som tidigast 30min innan klassens/kursens start och checka ut senast 30min efter den slutat. Observera att du behöver ta med tofflor för att ta dig genom anläggningen upp till studion om du går via omklädningsrum. Kan hyras i receptionen om du ej vill ta med egna.

Kläder
Ha på dig mjuka bekväma kläder som du kan röra dig fritt i och träna barfota. Ta av tätt sittande eller tunga smycken. Det är inte tillåtet att träna med badkläder.

Utrustning
Yogamattor, sittkuddar och filtar finns att låna under passet i salen. Efter passet återlämnas lånad utrustning ihop-rullat/ihop-vikt på platser avsedda för utrustningen. 

Allergier
Var varsam med parfymer och ha alltid rena kläder.

Tystnad
Var omtänksam och tänk på andra besökares behov av stillhet och lugn när du väntar utanför vår studio. Behandlingar pågår strax utanför. Stäng av din telefon.

Lyssna på din kropp
Viss träning inklusive yogarörelser kan kännas både utmanande och vara okomfortabla men det får aldrig vara en huggande eller ilande smärta. Instruktören hjälper deltagarna anpassa rörelserna så att de passar dina förutsättningar.

Hosta eller förkylningar
Vid minsta symtom så ber vi dig att inte komma till vår studio och i stället vila – för din egen skull och för att undvika att sprida infektioner. Om du går på en kurs, så hör av dig i god tid så kan det finnas möjlighet att ta igen via zoom.

Frågor
De flesta frågorna hittar du svaren på i vår FAQ. Hittar du inte svaret på din fråga eller upplever problem med att boka går det bra att kontakta oss på mail: info@centralbadet.se

Information gällande praktiska frågor: andrum@centralbadet.se.

För kontakt, frågor, feedback eller privata grupper som vill boka skräddarsydda workshops, kontakta: andrum@centralbadet.se