Ashtanga yoga – Studio Andrum, Centralbadet

2023-06-29

I höst storsatsar Centralbadets ”Studio Andrum” på kurser och events för hälsa, fysiskt- och psykiskt välmående. 

Kom med i vår gemenskap och starta upp hösten starkare, smidigare, mer uthållig och med topphälsa både kroppsligt och mentalt. 

Ashtanga yoga passar alla och övningarna kan anpassas i svårighetsgrad beroende på just dina förutsättningar och förkunskaper. 

 
Var med på vår kick off-helg 18 – 20/8 och/eller boka in dig på en kurs i höst 8ggr. Kurserna startar 28/8 och 1/9. 

 


 

Läs mer här nedan om de olika aktiviteterna:

 

Kick off – Ashtangayoga 18-20 augusti. 

Den 18-20 augusti bjuder vi in till en härlig yogahelg i vår vackra yogastudio – Andrum. Under denna helg erbjuder vi en kurs och en workshop. Välj en av dem, eller boka in dig på båda två.  

Det blir dagar där vi checkar ut från vardagens ”to dos” och bestyr för att i stället checka in med oss själva.

Tillsammans går vi in i yogans värld i den lugna och härliga atmosfären här på Centralbadet. Vi kommer under denna helg hålla en härlig grundkurs i yoga för dig som är nybörjare eller för dig som vill fördjupa dig i yogan samt en energigivande Ashtangaworkshop med Ann & Linda.

 


 

Ashtanga för nybörjare – med Jenny Kruseborn och Linda Voltaire

Ett utmärkt tillfälle för dig som aldrig yogat tidigare men vill testa på. Passar även för dig som har yogat tidigare men vill fördjupa dig inom yogans grunder. Övningarna kan enkelt anpassas så att de passar alla.

Vi kommer under dessa dagar titta in i Ashtangayogans härliga värld. Ashtangayogan är en fantastisk yogaform där vi på ett systematiskt sätt bygger upp vår kropp, ökar vår smidighet samtidigt som vi stillar vårt sinne. En helhetsmetod för vår hälsa och vårt välmående med träning för kropp, sinne & själ.

Med Ashtangayogan kan vi förebygga skador, lindra smärta, högt blodtryck, sömnproblem samt uppnå en mer medveten närvaro. Bara för att nämna några av dess fördelar.

Under dessa tre tillfällen kommer vi gå igenom Ashtangayogans grunder. Du kommer att få testa på en rad positioner men även få lära dig mer om dess ursprung och tradition samt betydelsen av vår andning.

 

Datum och Tider:
fredag 18.30 – 20.00
lördag och söndag 10.00 – 11.30

Din investering: 850 kr.

Kontakta oss för att boka din plats. 
Mail: boka@centralbadet.se
Tel: 08-218821

 


 

Ashtangaworkshop 18-19/8

Varmt välkommen till en grundande och energigivande tvådagars workshop med Ann Svärdfelt och Linda Voltaire.

Yoga är så mycket mer än fysiska ställningar. Yogan är en fantastisk helhetsmetod för vår hälsa och vårt välmående. En metod som gör underverk för både kropp, sinne och själ.

Under dessa två dagar kommer vi titta in på yogans åttafaldiga väg och dess härliga verktyg såsom vår praktik på mattan, meditation och yogafilosofi.

Vi börjar med att landa på våra mattor tillsammans, i våra kroppar, i vårt andetag. Övar oss på att vara här och nu. Efter praktiken kommer vi titta in på yogans övriga delar såsom pranayama och meditation. Vi kommer även ge er en inblick i yogafilosofins härliga värld.

Ann har arbetat med yoga i 20 år och är en av våra mest erfarna yogalärare som vi har här i Sverige. En av gå som är autoriserad av Sharat Jois. 
Även Linda arbetar heltid med yoga och driver Yoga with a Silver Lining med en yogashala i Kalmar och yogaretreats på Öland och utomlands.

 

Datum och tider:
fredag 17.00-18.15
lördag 13.00-15.00

Din investering: 800 kr.
Kontakta oss för att boka din plats. 
Mail: boka@centralbadet.se
Tel: 08-218821

 


 

Ashtangayoga kurser i höst

 

I början av hösten har vi två kurser i Ashtangayoga med 8 tillfällen. Nivån passar nybörjaren såväl som den erfarna yogautövaren. 

Ashtanga är en dynamisk yogaform som bygger en stark kropp, ökar smidigheten, stillar sinnet, förebygger skador och lindrar smärta. Har även positiv inverkan på blodtrycket och mot sömnproblem.   

Du kommer att få testa på en rad olika positioner men även få lära dig mer om Ashtangans grunder och ursprung, filosofi samt betydelsen av vår andning!

Du väljer mellan måndagar med start 28/8 kl19.20-20.50 med Jenny Kruseborn eller fredagar med start 1/9, kl 10.00-11.30 med Sara Hedblom. 

 

Kontakta oss för att boka din plats. 
Mail: boka@centralbadet.se
Tel: 08-218821

 


 

Övrigt som händer i höst

 

I höst har vi både gruppträning som vanligt både morgon-, förmiddags-, lunch- och kvällspass. Utöver detta inspirerade kurser och events som kakaoceremonier, livsyoga och gravidyogakurser.  
 
Varmt välkomna önskar vi på Studion Andrum!
 
 
Följ oss
Missa inte at hålla dig uppdaterad gällande alla härliga aktiviteter som sker i  Studio Andrum i höst. Följ oss gärna på sociala medier:

INSTA FACEBOOK

Kategorier
Arkiv