Core, yoga – then restore

2023-05-15

Välkommen på härlig lite mer utmanade yoga inför sommaren.

Det är genom utmaning vi växer och vässar sinnet – where the mind goes energy flows!  Under tre veckor utmanar vi oss fysiskt för att förbereda sinne och själ inför sommaren och lämnar den långa vintern bakom oss.

Varje klass inleds med uppvärmning samt styrka. Vi kommer främst jobba med vår core under denna del för att förbereda kroppen inför nästa del av klassen som fokuserar på Hatha Vinyasa där vi rör oss i olika sekvenser av positioner i takt med andetaget. Denna form av yoga är snabbare och mer fysisk utmanade. Både styrkedelen och yogadelen av klassen syftar till att förbereda oss för den peak position klassen bygger på.

Klassen avslutas med en skön återhämtning i form av yin, restorative, meditation eller yoga nidra. Tanken är att den fysiska delen av klassen ska leda till djup avslappning för att på så sätt förena kropp, sinne och själ. Varmt välkommen att välkomna sommaren hos oss och med oss!

 

Vi brinner för yoga och därför vill vi dela det med andra. Vi vill göra yogan tillgänglig för alla…för alla kan yoga! Yogan är så mycket mer än dess fysiska positioner. Den balanserar våra sinnen och lugnar hjärnan. Yoga hjälper oss också att hitta vår inre röst och komma ihåg vilka vi är genom att expandera vårat sinne. 

 

Boka/Läs mer om passet

 

Kategorier
Arkiv