Julklappar, julgåva, presentkort

2022-12-12

Visste du att ordet julklapp härstammar från en rättså otrevlig gammal tradition, som var vanlig i Sverige under 1600- och 1700-talet. En elak vers sattes fast på ett vedträ eller på en halmbock. Givaren knackade därefter kraftfullt på mottagarens dörr, gömde sig och kastade in ”klappen” när dörren öppnades.

Idag ger vi gåvor under julen för att visa uppskattning och extra omsorg. Eller för att säga tack.

Företagare ger ofta sina viktiga kunder, samarbetspartners och anställda en gåva i december för att tacka för året som gått samt för att visa sin uppskattning för de insatser som gjorts under året. Att en gåva på upp till 500kr dessutom är skattefri gör det extra förmånligt för företag att ge bort gåvor i juletid.

Att hitta den perfekta julgåvan har för många blivit lite av en sport. Alla kan eller hinner inte springa runt i butiker, så varför inte stressa ner ordentligt inför julen i år. Hos oss tror vi att du kommer hitta något som passar just er. Vill du ej komma förbi oss på Drottninggatan 88/Holländargatan 11 kan du istället beställa dina presentkort från vår hemsida som digitalt presentkort eller för att få det hemskickat i god tid innan jul.

Många av våra kunder har som tradition att ge bort ett presentkort för behandlingar, badentré, medlemskap, träning, kurser, klippkort här hos oss på Centralbadet, till sina nära och kära. Vi har också många kunder som år efter år har detta som en stående punkt på sin önskelista.

Läs mer om våra presentkort och köp din julgåva genom att klicka här!

Behöver du själv lite avkoppling inför jul eller i mellandagarna. Kom in till oss för gym, bad och bastuavdelning. Boka ditt besök hos oss här!
Barn över 16 är välkomna med målsman. Annars 18-årsgräns. Varmt välkommen!

I år stödjer vi och uppmärksammar Stockholms Stadsmissions viktiga arbete i samband med vår presentkortsförsäljning. Deras arbete gör att människor i nöd, i Stockholm, kan få en bättre tillvaro och möjlighet att få en fin jul med värme, mat och gemenskap.

Köp presentkort
Kategorier
Arkiv