Nyhet – skräddarsydd ansiktsbehandling

2023-05-26

Du är unik och därför har vi skapat en ansiktsbehandling som passar just dig och dina behov, samtidigt som du får maximal effekt av behandlingen. 

I vår nyhet ”Facial Designed For You” utgår våra duktiga hudterapeuter på ”Centralbadet skincare” från dina önskemål och dina förutsättningar på behandlingsdagen. I samråd med dig sätter terapeuten ihop en ansiktsbehandling för ansikte, hals och dekolletage som passar perfekt just för dig och din hud. Behandlingen finns i 30-, 50- och 70 minuter och kan bokas med eller utan badentré. 
 
Behandlingen inleds alltid med en härlig Gua-Sha-ansiktsmassage och massage av skalp, dekolletage, axlar och nacke. Efter hudanalys designas behandlingen för dig. 
 
Rengöring, exfoliering (ej portömning), mask, ögonkräm och ansiktskräm ingår i alla behandlingslängder – 30, 50 och 70 min.
 
 
Den skräddarsydda delen kan innehålla olika element, så som användning av serum, booster, professionell syrabehandling samt maskinell utrustning med t.ex. vacuum, ultraljud eller L.E.D.-mask.

Färgning av fransar och bryn eller brynplock kan även utföras vid 70 min.

 
Passar alla hudtyper.
 
 
Nu finns ”Centralbadet Skincare” på Instagram, följ oss gärna! 🙂
Kategorier
Arkiv