Presenttips

2023-06-09

Sommaren nalkas med fester, studentfirande, lärare som ska tackas av i skolorna, bröllop, avslutningsfester och sommarfester. Tillfällena är många för att fira och visa uppskattning för vänner, familjemedlemmar, barnens pedagoger, kärleken, släktingar med bemärkelsedagar/födelsedagar, idrottsledare, anställda, samarbetspartners och kollegor. 
 
Att hitta den perfekta gåvan kan ibland vara svårt. Men det behöver inte vara så krångligt. Ett presentkort är en uppskattad och omtänksam gåva. Ett presentkort hos Centralbadet spa i Stockholm är en upplevelse att minnas för mottagaren. Centralbadets spa hittar du centralt i Stockholm city precis vid Hötorget/Drottninggatan i en vacker oas i Brunnsparken.  
 
 
Presentkortet kan även köpas på plats i Centralbadets reception, Drottninggatan 88/Holländargatan 11.
 

 
Unna mottagaren en härlig spadag med simning i Salongsbadets vackra k-märkta simhall, varma och kalla bad, bastu med fem olika inriktningar som ångbad, infraröd-, Nordisk-, salt/öken- samt ört- & kristallbastu. 
 
Presentkortet kan ge mottagaren möjlighet att på egen hand, med en vän eller kärleken få en rolig och minnesvärd avkopplande dag på spa, mitt i centrala Stockholm. Hos oss kan mottagaren också välja mellan andra alternativ t.ex: massage från världens alla hörn med eller utan entré. Eller varför inte en skräddarsydd ansiktsbehandling eller kroppsbehandling som ger lyster och en återfuktad frisk hud inför sommaren. Våra presentkort har lång giltighetstid, så om mottagaren är upptagen i sommar kan besöket sparas till ett härligt vinter- eller höstbesök. 
 
Blir sommaren varm är Centralbadet spa ett perfekt ställe att komma in och svalka sig med kalla bad. Föredrar du sol har vi sol året runt på Centralbadet oavsett väder. På takterrassen kan du soliga dagar njuta av solen i solsängar bland citron- och olivträd, vinrankor, blommor och Ecobarens örtodlingar. Vill du ta med dig en picknick upp till terrassen har Ecobaren restaurang färdiga paket som du lätt tar med dig dit upp. På taket finns det även en dusch, att svalka sig med samt ett charmigt vintage-gym, för dig som vill träna utomhus.
 
Mulna dagar hittar du solljus, när du besöker Ecobarens restaurang, i orangeriet. 
 
I den lummiga och blommande Brunnsparken hittar du också Ecobarens fina uteservering/bar, där det erbjuds fräscha sommarrätter – klassiker som Toast Skagen, snacksbrickor, smörrebröd, fika/kaffe, lunch, middag. Brunnsparken är en riktig oas, i Stockholm, som är värd ett besök bara den – med fiskarna simmandes i den vackra dammen och de historiska skulpturerna samt arkitekturen. 
 
Unna även dig själv ett besök hos oss på Centralbadet i sommar. Kom ensam, med bästa vännen, kärleken eller med hela kompisgänget. Kom på en välgörande behandling med eller utan att besöka badet eller kom till oss för ett spabesök/spadag.  
 
Vi har också fina sommarerbjudanden för dig som vill besöka oss i sommar. Dessa kan ej köpas som presentkort men är perfekt om du vill unna dig själv eller göra något tillsammans med någon du tycker om under sommaren. 
 
Varmt välkomna önskar personalen på Centralbadet, Ecobaren och Queen Street Barbers! 
Kategorier
Arkiv