Sommartips – Spa Stockholm

2023-06-09

Sommaren är här och väderexperterna spår en varm härlig sommar. Missa inte denna gömda oas i sommar-Stockholm, där du kan njuta av en lummig Brunnspark och hälsa på fiskarna i parkens damm. Ecobarens mysiga uteservering/bar hittar du längts in i parken till vänster, vid Centralbadets entré. Här finner du fräscha sommarrätter, svenska klassiker, fika, kaffe, ekologisk läsk, färska juicer, smoothies, öl, vin, bubbel, osv…
 
Att gå på spa för att unna sig en spadag kanske främst förknippas med den kallare delen av året, men fler och fler upptäcker fördelarna och njutningen med att regelbundet basta samt bada i varma och kalla bad året runt. vilket du kan läsa mer om  om detta lite längre ner i texten. 
 
Solterrassen
Centralbadet har en fantastisk solterrass, som är lätt att missa. Där du både kan sola och och njuta av en picknick, från vår  restaurang Ecobaren. Takterrassen rymmer också ett litet vintagegym som är öppet för utomhusträning året runt. Här finns en svalkande dusch för den som behöver kyla ner sig, varmare dagar. Tillgång till terrassen ingår i Centralbadets entré.
 
Salongsbadet
Att ta sig bort från solen en stund och istället ta en svalkande simtur i Salongsbadets vackra simbassäng är fantastisk både för kropp och själ. Upplev den vackra arkitekturen i det kulturmärkta badet. 
 
Värme och kyla
Vara och kalla bad samt bastu i kombination med att kyla ner sig med kallbad eller en kall dusch, kan träna upp din kropp  för ett varmare eller kallare klimat.Det vill säga acklimatisera kroppen, för att få en bättre reglering av kroppstemperaturen och därmed klara av både kyla och värme bättre. Att basta är perfekt för dig som brukar ha svårt för värmen sommartid. Märk skillnaden du får genom att basta regelbundet basta. 
 
Välkommen att boka ditt besök.
 
Klippkort, sommarkort – erbjudanden
För dig som vill besöka oss lite oftare i sommar, vill vi tipsa om vårt sommarklippkort. Detta kort gäller för tio tillfällen, mån-sön. Detta kortet kan enbart nyttjas fram till sista augusti 2023 och det kan ej förlängas. För dig som vill bada, spaa, träna och sola mitt i stan, i sommar, samt kanske bjuda med dig en eller flera vänner på ett klipp är det ett ett perfekt kort. 
 
Vi har även våra ordinarie 12-klippkort på erbjudande i sommar. Läs om både sommarklippkortet och sommarerbjudanden klippkort här:  Klippkortserbjudanden
 
Sommarerbjudanden
Vill du komma på en förmånlig behandling eller hitta ett rabatterat pris på din spaentré hittar du våra bästa erbjudanden här: 
Kom själv, med kompisgänget, din käraste, mamma, brorsan, syrran, pappa, svärmor/svärfar, morföräldrar eller bästa kompisen. De flesta älskar att gå på spa – gör det till en härlig dag tillsammans eller ge dig själv egentid med ett besök utan sällskap. 
 
Centralbadet skincare
Från Centralbadet Skincare hittar du i sommar detta fina erbjudande på ögonvårdsprodukter från Eminence Organics: 
Missa inte att följa kontot centralbadetskincare på Instagram, för tips och inspiration om hudvård samt special-erbjudanden endast för följarna. 
 
Hos Centralbadets hudvård hittar du även behandlingarna som håller din hud i topptrim hela sommaren. 
Välkommen för en välgörande behandling. 
 
Sommarfrisyr
Våra skickliga barberare Paul och Nikola, på Queen Street Barbers, står redo att ta hand om ditt sommarhår/sommarskägg. Kanske dags för en helt ny frisyr i sommar? Varmt välkomna! 
 
Sommarminnen
Sommarminnen skapar vi tillsammans. Ett spabesök med någon du tycker om, ger glädje lång tid framöver och minnen att se tillbaka på. Ta med gänget/vännerna/kärleken/familjen/kollegorna och skapa ett sommarminne tillsammans med en spadag. Boka gärna också in en härlig behandling. Se nedan. 
 
Sommarbehandlingar
I sommar har vi en särskild sommarbehandling Strawberry Rhubarb Hyaluronic facial. En underbar ansiktsbehandling med fruktiga ekologiska dofter från bland annat ekologiska jordgubbar och rabarber där en härligt fruktig smoothie ingår i priset.  
 
Slipp mascaran i sommar och satsa på fransfärgning, fransförlängning eller permanent fransböjning. 
 
Önskar du släta hårfria sommarben eller andra hårfria kroppsdelar utan ständig rakning?
Ekologisk vaxning ger ett resultat som håller sig länge.
 
För frisk och välmående hud – gör en body scrub eller body brush där strålande frisk hud varsamt peelas/borstas fram.
 
För trötta fötter har vi flera avslappnande och återhämtande behandlingar:
City feet
 
Vårt stora utbud av massage och andra behandlingar som passar året runt bokar du här: 
 
Unna dig en härlig behandling i sommar!
 
 
Missa inte att besöka oss i sommar! Centralbadet spa, en oas i Stockholm city. 
Välkommen önskar personalen på Centralbadet, Ecobaren och Queen Street Barbers. 
 
Kategorier
Arkiv