Novembererbjudande – behandlingar

 

50 min Spabehandling* + Relaxentré
Nu endast 995:- 
(ord. pris 1210:-)

Erbjudandet gäller mån-tor,  på följande 50 min behandlingar:
Shiatsu, Shiatsu gravid, Reiki, Zonterapi ansikte, Zonterapi fötter, Kristallhealing, Kinesisk meridianmassage, inklusive relaxentré med tillgång till: gym, salongsbad, romersk bad & bastuavdelning med spa-pooler och bastubad.

Missa inte vårt artificiella solljus för att boosta upp med ljus och D-vitamin i höst.

Behandlingen kan bokas för datum fram till 17/12, men måste bokas in senast 30/11 2020.

Erbjudandet kan inte köpas som presentkort och gäller ej vid Internetbokning, Kan ej köpas med presentkort och erbjudandet kan ej kombineras med andra erbjudanden, entréprodukter eller rabatter. Gäller endast privatpersoner.

Shiatsu
En japansk behandlingsform som ökar kroppens livsenergi-flöde. Shiatsu är en härligt avslappnande behandling som även är idealiskt för gravida, när det kan vara svårt att ligga på mage.

Kinesisk meridianmassage
En energigivande och djupgående massage. Behandlingen avslutas med en skön och avslappnande akupressur av nacke och axlar samt strykningar över meridianerna ’energikanalerna’ i ansiktet. Behandlingen främjar blod- och energicirkulationen samt löser upp bindväv vilket ger en ihållande frihetskänsla i kroppen, avslappning och ökad rörlighet.

Zonterapi ansikte
En unik, effektiv och avslappnande behandlingen för ansiktet. Löser upp spänningar och blockeringar i kroppen stimulerar reflexzoner i ansiktet. Stressnivån sjunker och sömnen blir bättre. AnsiktsZonterapi-behandlingen avslutas med en härlig ansiktsmassage. I behandlingen ingår även en analys av eventuella obalanser.

Zonterapi fötter
Tryckpunkter stimuleras för att lösa upp giftiga ämnen eller energiblockeringar som samlats på de yttersta nervändarna, på så sätt kan körtlar och organ återfå sin fulla kapacitet igen. Zonterapi är en traditionell behandlingsform som bl.a. är släkting till akupunkturens lära. Behandlingen avslutas med en härlig fot- och benmassage

Kristallhealing
Välgörande och helande. Bergkristaller placeras på kroppen i geometriska mönster och terapeuten läser av dina energifält, löser upp blockeringar och renar och balanserar dina chakran. Behandlingen går på en cellulär nivå i samklang med vibrationerna från terapeutens tibetanska klangskålar och processen stimulerar kroppen samt själens bearbetning av trauman, den dämpar oro, skänker avslappning i stunden och reducerar stress.behandling

Reiki (healing-behandling)
Är en mjuk handpåläggningsmetod mot bland annat stress, smärta, och oro. Reikimetoden stärker kroppens naturliga förmåga till balans och läkande. Klädsel: kläder, handduk eller badrock.