Välkommen med din förfrågan!

Vi erbjuder workshops och kurser inom många områden, både för dig som är badgäst och för dig som kommer direkt till Andrum. Vi har återkommande workshops som t.ex gravidyoga och qi booster. Information om aktuella workshops finner du här nedan.

Vi erbjuder även specialkomponerade kurser anpassade för er grupp på vårt spa i Stockholm. Passar för möhippa, svensexa, privat gruppaktivitet för vänner eller kollegor mm. Exempel på innehåll: anti-stress, inre- och yttre skönhet, kost mm. Vi erbjuder även vår instruktörsledda unika basturitual som en aktivitet för att stärka gemenskapen i en mindre grupp. Kontakta oss för mer information.

Välkommen med din förfrågan!

För info och förfrågan maila: boka@centralbadet.se

Gravidyoga, måndagar – kursstart 15 maj

Workshops med Mari Unéus

När: Måndagar
Kurstillfällen vt 2023: 15/5, 22/5, 29/5, 5/6 och 12/6

Tid: 17.30-19.00
Pris: 5 ggr. 1 575:-
Lokal: Andrum

Boka: Här på hemsidan via knappen nedan, Tel: 08-21 88 21 eller hos oss i receptionen. Observera att anmälan är bindande och betalas på plats i vår reception.

Kontakt:
För frågor gällande bokning kontakta: boka@centralbadet.se

Om kursen:
Gravidyoga – ett utmärkt sätt att förbereda dig inför förlossningen. Gravidyoga är speciellt framtagen för att styrka och vitalisera den gravida kroppen och förbereda den inför den kommande födseln; både fysiskt och mentalt. Övningarna ger dig och barnet möjlighet att komma varandra närmre och må bra tillsammans, samtidigt som du håller dig i form. Gravidyogan består av sköna mjuka rörelser med andning, avslappning, fokusträning, uthållighet och bäckenbottenträning.

Kursen bygger på yogans urgamla traditioner tillsammans med den senaste forskningen, som ger dig konkreta verktyg att använda under graviditeten och förlossningen. Flera internationella studier visar på gravidyogans goda effekter. Den kan bland annat motverka illamåendet, ge bättre sömn, lägre blodtryck, ökat välbefinnande, mindre upplevelse av stress och ryggbesvär. Dessutom visar forskningen att andningstekniken förkortar födandeförloppet, minskar användningen av medicinsk smärtlindring och minskar risken för komplikationer.

Det går bra att utöva yogan under hela graviditeten. Det är en lugn förlossningsförberedande yoga och kräver inga förkunskaper. Gravidyogan är uppbyggd på 5 tillfällen á 1,5 timme.

Mari Unéus är en erfaren certifierad Gravidyogalärare, utbildad av Elisabeth Serrander och vidareutbildad av BabyGruppen. Det är en yoga som är framtagen med hjälp av barnmorskor och sjukgymnaster under 30 års tid.

Mari är i grunden Kundaliniyogalärare/Livsyoga och ger yogamassage. Hon är även utbildad Friskvårdskonsulent. Hon lär ut med mycket kunskaper och glimten i ögat.

Du som går på kursen och missar något tillfälle, har möjlighet att ta igen det via zoom. Vänligen stanna hemma vid förkylningssymptom.

Varmt välkomna!

Boka Plats