Checka ut
Logga in/registrera kundkonto
Presentkort/Rabattkod
Badet
måndag-fredag: 07:00-20:30
lördag: 09:00-18:30
söndag: 09:00-17:30
Reception
måndag-fredag: 07:00-20:00
lördag: 09:00-18:00
söndag: 09:00-17:00
Behandlingar
måndag-fredag: 09:00-20:40
lördag: 09:20-18:40
söndag: 09:20-17:40
Restaurangen Ecobaren
måndag-fredag: 10:00-20:30*
lördag: 11:00-18:30*
söndag: 11:00-17:30*
*Sista beställningen sker en timme innan stängning
Barberaren
måndag-fredag: 10:00-18:00
Checka ut
I entrépaketet ingår upp till 3h besök till salongsbadet, gym och romerska avdelningen med spapooler (bubbelpool, termalpool, kallbad och kneippbad), gemensam bastuavdelning med 5 bastubad, samt ljusterapi i restaurang Ecobaren inkl. lån av badrock, handdukar, badtofflor samt nyckel till skåp.
Logga in/registrera kundkonto
Presentkort/Rabattkod
RECEPT & FOTO: Jill Wallentin
Denna vackra rätt fungerar lika bra som förrätt som efterrätt. Eller varför inte som varmrätt till en god sallad?
Du behöver (4 portioner)
Ca 160 g getost per person 250 g
björnbär
Eventuellt 1 msk valfri sötning (gärna björksocker/xylitol)
1 krm kanel
Rostade pistagenötter
Salt
Rosmarinkvistar
Gör så här
Blanda samman björnbär med eventuell sötning och kanel. Gratinera osten i ugnen i 180 grader i cirka 10 minuter tills den fått lite färg. Rosta pistagenötterna i en torr stekpanna, salta. Toppa osten med en klick björnbärskompott, pistagenötter och en rosmarinkvist.