Healing

En kropp i balans gör dig fysiskt, psykiskt och emotionellt stark. Vägen dit kan vara healing. Läs mer om healing och de fantastiska behandlingarna som våra healing-terapeuter på erbjuder, här hos oss på Centralbadet.

Healing går ut på att balansera och harmonisera energier som är i obalans. Det kan t.ex. vara tidigare händelser, upplevelser eller skador som skapat blockeringar som gör att hälsan påverkas. Healing aktiverar kroppens egna naturliga förmåga att självläka och återställa sig. Det är en behaglig behandling som gör dig avslappnad och fylld med ny energi på en och samma gång.

I delar av världen används healing inom sjukvården och så sakteliga börjar alternativa behandlingsformer ta plats även inom svensk sjukvård. Forskning visar att healing påskyndar läkning, t ex efter en operation, samt kan ha en smärtlindrande effekt.

Healingbehandlingar är numer godkända alternativ för friskvård.

Healing är mycket effektivt vid depression, oro, stress, olika smärttillstånd, sömnsvårigheter och utbrändhet och används.
inom personlig utveckling och som ett led i att förbättra självförtroendet.Healingens effekter:

  • Smärtstillande.
  • Stabiliserar blodtrycket. (Både bra vid högt och lågt blodtryck).
  • Minskar risk för hjärt- och kärlsjukdomar.
  • Förbättrar kroppens immunförsvar. Kroppens motståndskraft och grundhälsa förbättras.
  • Energinivån ökar och du känner dig fylld men energi, kreativitet och med ökad intuition.
  • Stressreducerande.
  • Psykisk hälsa.
  • Förbättrar sömnen.
     

Centralbadets healingbehandlingar
På Centralbadet har vi tre olika healingbehandlingar.
Kristallhealing 50min, Healing treatment 70min och Reiki 50min. Samtliga utförs med kläderna på. Upplevelsen brukar vara mycket positiv men individuell.
Nedan kan du läsa mer om respektive behandling.

Kristallhealing
Omsluten av dofter av välgörande eteriska oljor som lavendel och rosmarin njuter du av effekten av helande bergskristaller som placeras på kroppen. Gyllene bärnsten, djupblå turkos, vit renande selenit och orange karneol ger kraft och läkning. Terapeuten använder sig också av tibetanska klangskålar. En upplevelse för kropp och själ.

Läs mer om Kristallhealing

Healing treatment
En 70min healing där terapeuten läser av och löser upp blockeringar i kroppens energifält och hjälper dig till bättre fysisk, emotionell och psykisk hälsa. Du ligger skönt nerbäddad under sessionen medan terapeuten går igenom kroppens energier, vanligtvis med händerna strax ovanför kroppen. En skön, helande, värmande, energifull känsla brukar upplevas under behandlingen. I slutskedet av behandlingen går terapeuten i ett samtal igenom vad hon sett under behandlingen. Denna healing utförs på engelska.

Läs mer om Healing treatment

Reiki
En japansk healingmetod som utförs på uppvärmd massagebänk. Med lätta handpåläggningar som styrs av dina energifält löser terapeuten upp fysiska och emotionella blockeringar i kroppen. Känslan under behandlingen brukar beskrivas som att behaglig läkande värme flödar ut från terapeutens händer.

Läs mer om Reiki

Under april kan du mån-fre boka dessa behandlingar extra förmånligt.  Läs mer om erbjudandet och villkor. LÄNK
Välkommen att boka en behandling för ditt välmående!