x”Erbjudande 30min Christmas Candy Facial – 550kr

550 kr

Information

Christmas candy facial
 
Låt din hud stråla i kapp med juleljusen denna vinter. Ladda upp inför säsongens alla festligheter (eller koppla av därefter) med en härlig julig ansiktsbehandling som rengör ansiktet på djupet och fyller på med massor av näring och fukt. Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med denna lyxiga och juliga behandling i december.  
 
Tips: passa på att besöka vår mysiga, julpyntade restaurang Ecobaren i samband med ditt besök för extra julkänsla.
 
Några av de härliga effekter du får i behandlingen: 
  • Behandlingen startar med en kort underbar scalpmassage som följs av en uppfriskande exfolierande rengöring med kol och acaibär som verkar både djuprengörande och stärkande på huden
  • Massage med ansiktsmask innehållande citrus, kål, jordgubb och rabarber exfolierar, förbättrar kollagenproduktionen och lämnar huden slätare och fastare med en fantastiskt lyster. Under tiden masken får verka får du en härlig hand- och underarmsmassage. Handmassagen beskrivs ofta som otroligt underskattat, och vi kan bara hålla med.
  • Serum med mangosteen och strawberry rhubarb jämnar ut, lugnar, läker och boostar huden med fukt samt ökar hudens motståndskraft.
  • Avslutande produkter med plommon för ögonområdet motverkar fina linjer och mörka ringar samt verkar uppstramande och uppljusande. Blåbär, hallon och havtorn i ansiktscremen ger huden ökat skydd, näring och lyster.  
 
En underbar sammansättning av näringsämnen från ekologisk frukt, bär och grönsaker, som plockar fram det bästa i din hud.  
 
Passar alla, men vänligen upplys oss om du har allergier. Vid inflammerad acne väljer vi ut alternativa produkter för din behandling. 
 
Behandlingstid: 30 min
 
 

Erbjudandet gäller för behandling utan entré. Entré tillkommer om du vill gå in på anläggningen för gym/bad/bastu.
Behandlingen kan inte köpas som presentkort eller betalas med presentkort. Betalas med kort eller swish. Bokas mån-sön t.o.m den 30/12-2022 via hemsidan, i Centralbadets reception eller via mail: boka@centralbadet.se, under december månad. Behandlingen måste utföras senast 30/12-2022.