50min Kristallhealing (Relaxentréavgift tillkommer)

800 kr

Information

Välgörande och helande. De vackra bergkristallernas unika egenskaper sägs hjälpa kroppen att läka – både till kropp och själ. Led ut negativ energi, kom ett steg närmare naturen, med bland annat gyllene guldig bärnsten, himmelsk djupblå turkos, renande gnistrande vit selenit och lysande orangefärgad karneol.

Behandlingen utförs på en uppvärmd bädd där du ligger bekvämt under en mjuk filt med kläderna på, omgiven av milda dofter från eteriska oljor, som lavendel och rosmarin. Vilka har en helande effekt på ditt andliga jag och främjar känslor som lugn och harmoni. Rosmarin – havets ros – har sedan urminnes tider varit en symbol för kärleken.

Ett antal kristaller placeras på din kropp i geometriska mönster och terapeuten läser av dina energifält, löser upp blockeringar och renar och balanserar dina chakran. Behandlingen går på en cellulär nivå i samklang med vibrationerna från terapeutens tibetanska klangskålar och processen stimulerar kroppen samt själens bearbetning av trauman, den dämpar oro, skänker avslappning i stunden och reducerar stress.

En kristallhealing passar alla och inga medicinska hinder föreligger då behandlingen ej är fysisk. I slutet av healingen går det utmärkt att ställa frågor och samtala med terapeuten som gärna delar med sig av sin kunskap.

Vi rekommenderar att ni kommer 30 minuter innan bokad tid, för att i lugn och ro checka-in.

Tid: 50 minuter