Information

Ayurveda är en mångtusenårig indisk holistisk läkekonst som går ut på att via kost och livsstil hitta balans i livet och öka kroppens naturliga förmåga till självläkning. Varje människa är unik och genom att förstå hur man själv är uppbyggd och fungerar kan man utveckla en personligt anpassad form för ett bra mående, såväl fysiskt som psykiskt.

En helande resa
Är du nyfiken på hur just du skulle kunna ändra din livsstil till det bättre genom ayurveda? Välkommen att boka tid hos Centralbadets erfarna och certifierade ayurveda-läkare. En konsultation tar cirka 90 minuter och med hjälp av ayurvedisk diagnostik – som fastställande av dosha-typ, pulsläsning, tunganalys med mera – läggs grunden till en detaljerad utvärdering av just dina krämpor, din hälsostatus och dina framtida hälsomål. Med dig får du en individuellt anpassad hälsovårdsplan bestående av kost- och livsstilsråd och eventuella detoxrekommendationer. Allt för att du ska kunna komma igång med din helande resa.

Möt vår doktor
Vår ayurveda-specialist heter Tejal Athavle-Limaye och kommer ursprungligen från Indien. Hon är certifierad ayurvedisk läkare, utbildad i ayurvedisk medicin och kirurgi samt i panchakarma vid universiteten i Bombay respektive Pune i Indien. Tejal har praktiserat ayurveda i mer än 15 år och har själv levt efter dess filosofi i över 20 år.

Om du har några frågor gällande konsultationen, maila till: tejal@centralbadet.se

Tid: 90 min.