20min Wax Small

500 kr

Information

Wax Small
 
Skonsam och effektiv hårborttagningsmetod med kvalitetsvax från Lycon.
 
Azulen, aloe vera, kamomill, ros, jordgubb och lavendel är några av de lugnande, återfuktande och ljuvligt doftande ingredienser som finns i vax, före & efterprodukter. En aroma-upplevelse som gör behandlingen till mer än en vanlig vaxning.
 
Vi arbetar med både remsvax och remsfritt vax (Hot Wax) beroende av vilket område som ska vaxas. Hot Wax, som oftast används till mindre områden, har en gripförmåga till så korta strån som 1 mm. För övrigt rekommenderar vi att du har en hårväxt på ca 3 – 5 mm.
 
Välj ett av alternativen i Wax Small
  • Vaxning överläpp & hakparti
  • Vaxning axiller (armhålor)
  • Vaxning axlar
  • Vaxning nacke
  • Vaxning halva armar
  • Vaxning bikini (endast till troskant)
Välkommen att kontakta oss för rådgivning om du har andra önskemål, kanske har mer eller mindre hårväxt som inte matchar tidslängden på behandlingen.
 
Före: Undvik att sola 24 timmar innan behandling, du kan med fördel torrborsta eller peela huden dagen innan.
Efter: Undvik att sola, duscha, basta och träna 24 timmar efter behandling. Använd gärna Ingrown X-it Solution som hjälper till med hudens läkningsprocess och minimerar uppkomsten av ingrodda hår, passar utmärkt efter alla typer av hårborttagning, vid acne och tilltäppt hud. Ingår i alla våra vaxbehandlingar och säljs även som hemmaprodukt.
 
Vi avråder vaxning vid medicinering av Roaccutan, på åderbråck, eksem, sår eller solsvedd hud. Om du har tendens till ytliga blodkärl kan vaxning i vissa fall resultera i fler ytliga blodkärl.  
 
Tid: 20 min