30min Dermapen 4

1295 kr

Information

Dermapen Microneedling är en unik behandlingsmetod som ger fantastiska resultat. Behandlingen stimulerar förnyelse av elastin och kollegan i huden vilket påverkar både spänst och struktur för en bättre hudkvalitet. Den arbetar på olika tillstånd i huden, som fina linjer och rynkor, rosacea, acne, bristningar,  pigmenteringar, åldersfläckar och ärr. 

Dermapen 4 använder sig av mikronålar som genom fysiologisk stimulans utnyttjar hudens egen förmåga till självläkning och självförnyelse. Dermapen var först ut med microneedling och har sedan dess varit ledande i utvecklingen av behandlingsmetoden. Du kan därför förvänta dig den bästa möjliga behandlingen på marknaden med Dermapen 4 som är den senaste versionen av Dermapen. Behandling är snabb, säker och effektiv med fantastiska behandlingsresultat. Vibrationer gör behandlingen så gott som smärtfri. 

Återhämtningstiden är kort. En kraftig rodnad uppstår direkt efter behandling som efter ett par timmar övergår till en lättare rodnad som kan kvarstå upp till några dygn. Resultat ses redan efter en behandling i form av ökad lyster och högre fukthalt i huden. Under de närmast 6-8 veckorna efter en behandling kommer det slutliga resultatet successivt framträda. Denna process pågår upp till 12mån efter behandling. 

Behandlingsresultaten är jämförbara med andra hudstimulerande behandlingar som exempelvis laserbehandling eller djupgående kemisk peeling. 

I behandlingstiderna 60 min samt 70 min används dessutom L.E.D-mask för ansikte och hals med rött samt nära infrarött ljus för ännu bättre resultat. 

L.E.D-masken förbättrar resultatet och påskyndar läkningsprocessen och arbetar dessutom även den på att reducerar fina linjer och rynkor, åldersfläckar, rodnader, pigmenteringar och förbättra hudens struktur. 

 

Anti age, Acne, Rosacea eller Hyperpigmentering – med Dermapen kan du behandla:

  • Fina linjer & rynkor
  • Akne
  • Hyperpimentering & ålderfläckar
  • Rosacea
  • Ärr
  • Akne
  • Spänstfattig hud
  • Solskadad hud
  • Hudbristningar

 

Vi väljer i samråd med dig ut det/de områden som ska behandlas. Runt ögonen, runt munnen, hals, ansikte, dekolletage. 

30min: ett mindre område (ex runt ögon, runt mun, ärrbehandling)

60min: Ansikte & hals 

70min: Ansikte, hals & dekolletage 

Eventuella reaktioner som kan upplevas är torrhet, flagnande med en lätt rodnad. 

För varaktigt resultat rekommenderas 3-6 behandlingar med 4-8 veckors mellanrum mellan gångerna. Men redan en behandling ger resultat. 


Pris kur:

Dermapen 4, kur á 4ggr, 30min:: 4 400kr

 

Läs noga igenom Dermapen faktablad med information, ”Före & Efter behandling samt kontraindikationer innan din bokning >>

 

Våra hudvårdsbehandlingar passar både kvinnor och män.