Information

Få fantastisk glow med naturliga superingredienser och ädelstenar. Det här är en hudvårdsupplevelse utöver det vanliga för dig som söker en lyxig och vårdande behandling som är både kraftfull och mjuk på en och samma gång. Den är balanserande, stimulerande och närande samt ger ett omedelbart resultat i form av lyster som syns och en silkeslen hud som andas energi och välmående.

Ljuvlig väldoftande rosa turmalin, uppfriskande pepparmynta, antioxidantrik blå matcha och guldig citrinädelsten är bara några av alla de ingredienser som samverkar i denna vitaliserande hudvårdscocktail.

I behandlingen ingår mjukgörande exfolierande dubbelrengöring av hals, ansikte och dekolletage, en underskön massage av scalp, ansikte (med bland annat Gua Sha*), armar och händer samt en stimulerande och värmande ansiktsmask med efterföljande lyxig botanisk ansiktsolja som ger näring och boostar på djupet. 

* Gua Sha ansiktsmassage har en avslappnade effekt och mjukar upp ansiktsmuskulaturen samt ökar blodcirkulationen och ger en fastare, klarare och jämnare hud.

 

Nyckelprodukter i vår signaturbehandling Gemstone Luxury Facial

• Rengöring med Charcoal exfoliating gel cleanser. En svalkande gel som balanserar huden och förfinar porerna. Ett finkornigt skum med en mild peelande effekt avlägsnar döda hudceller och aktivt kol absorberar orenheter och toxiner. Innehåller: malakit ädelsten, pepparmynta, kol, blå matcha och tagua.

• Peeling, stimulering och ansiktsmask med Turmeric energizing treatment. En unik 3-i-1 produkt som gör huden sammetslen och får den att stråla. Från ett gyllene pulver till fluffig mousse som arbetar sig in i huden med en värmande känsla när zeoliten drar till sig toxiner och avlägsnar orenheter. Stärker och lugnar irriterad hud. Innehåller: gurkmeja, citrinädelsten, paprika, zeolit och kaolinlera.

• Puderrosa närande ansiktsolja – Camellia glow solid face oil, som varsamt masseras in i huden. Laddad med vitaminer, essentiella fettsyror och skyddande antioxidanter, allt för att stimulera cellförnyelsen och bibehålla fukt. Mild behaglig doft och en konsistens som bokstavligen smälter in i huden. Innehåller kameliaolja, rosa turmalin, marulaolja, hampafröolja.

 

Tips: När du bokar ovanstående med Relaxentré så passa gärna på att, innan behandlingen, besöka vår kristallbastu. Omfamnas av värmen, kristallerna och dofterna från färsk timjan, rosmarin och mynta som läggs på aggregatet. En sammetslen upplevelse som blivit en favorit för många av våra gäster och som går hand i hand med behandlingen.

 

Nyckelprodukterna ingår i The Gemstone Collection av märket Éminence Organic Skin Care och samtliga finns att köpa i vår butik. Utmärkta till ditt hemmaspa för en regelbunden lyxig hudvårdsrutin där ansiktet får en härlig dos lyster, återfuktning och fräschör.

 

Behandlingen har en anti age-effekt och rekommenderas för alla hudtyper, förutom mycket känslig hud. Kom gärna i god tid, för att i lugn och ro checka-in. Våra hudvårdsbehandlingar passar både kvinnor och män.

Tid: 60 minuter