”Erbjudande 70min Tropical Dream (Utan Bad)

1100 kr

Information

En tropisk dröm för både kropp och ansikte. Centralbadets säsongsbehandling, våren 2023, ger dig en komplett behandling med härliga tropiska influenser – en njutning för kropp, ansikte och dina sinnen. 

Kropp: Behandlingen startar med en härlig kroppsskrubb med kokos. En peeling som avslutas med en välgörande massage-insmörjning av kroppen med en härlig ekologisk ”Coconut body lotion”. Behandlingen lämnar kroppen uppfriskad och återfuktad. Näringen från kokosen tar även hand om den allra torraste vinterhuden. 

Ansikte: Behandlingen inleds med rengöring, peeling, ansiktsmassage och ansiktsmask. Under tiden masken verkar bjuds du på en härlig fotskrubb och fotmassage. Behandlingen avslutas med serum, ögonkräm och ansiktskräm

Njut av dofterna och effekten av bland annat kokos, jordgubb/rabarber, bambu och neroli. 

Effekter: Rengöringen lämnar huden mjuk, återfuktad, med stärkt skydd. Peelingen med mjölksyra rengör och exfolierar och har en upplysande effekt på huden. Vitaminerna i peelingen ger lyster, näring och minimerar porer. 

Masken med bambu, grönt äpple, naturligt retinol och kollagen verkar uppstramande, för en fast och strålande hy. Fluid från bambu ger ett omedelbart lyft och verkar på djupet för ökad fasthet och lyster. 

Ögonserum med neroli verkar mot ålderstecken och mörka partier runt ögonen. Cirkulationen ökar och fina linjer minskar.

Ansiktsbehandling avslutas med en närande ansiktskräm anpassad för din hud. 

Efter behandlingen bjuder restaurang Ecobaren på en tropisk alkoholfri drink. Förslagsvis i vårt ljuscafé. 

 

Behandlingen passar alla. 

Erbjudandet kan bokas och betalas med kort, swish eller presentkort fram t.o.m 31/5, 2023. Bokas online, på plats eller via mail boka@centralbadet.se.

Om du önskar lägga till bad och bastu rekommenderar vi att du avslutar med behandlingen.