”Erbjudande Hot Pumkin Anti Age Eco Peel – 30min

600 kr

Information

Få 200:- i rabatt vid köp av Hot Pumpkin – Anti Age Eco Peel

En värmande ”hot” ekologisk ansiktsbehandling med den naturliga enzympeelingen Yam & Pumkin, prisbelönt för sina fina behandlingsresultat.

Hot Pumpkin – Anti Age Eco Peel är en biodynamisk peeling med närande och skyddande sötpotatis och pumpa i kombination med mjölk- och salicylsyra (med en styrka på 20%) samt vitaminerna A och C.

 

Den professionella peelingen kombineras med utvalda behandlingsprodukter som:
• Djuprengör
• Avlägsnar kärnlösa hudceller från ytan, för att öka hudens naturliga lyster
• Stimulerar blodcirkulationen och kollagenproduktionen
• Återfuktar och tillför näring
• Reducerar pigmenteringar, ålderslinjer och solskador

Behandlingen inkluderar även avslappnande massage av ansikte, hals, dekolletage och skalp

 

Tid: 30 min

 

Observera att denna behandling inte passar om du har känslig hud, aktiv akne, rosacea eller genomgår en läkemedelsbehandling som kan ge en påverkan på hud eller hormoner.

En viss rodnad med en stramande känsla kan uppstå efter behandlingen. Det är viktigt att återfukta huden med en passande produkt dagarna efter behandlingstillfället

Sola, bada och basta ej 24 timmar efter behandlingen, vi rekommenderar även att inte rengöra ansiktet samma kväll. Våra hudvårdsbehandlingar passar både kvinnor och män.

 

Erbjudande: 600:- (ord.pris. 800:-)

Erbjudandet gäller mån-sön och även för köp med presentkort. Kan ej köpas som presentkort. Behandlingsdatum senast den 30 november 2022. Gäller begränsat antal, först till kvarn.