50min Triggerpunktsbehandling (Relaxentréavgift tillkommer)

800 kr

Information

Effektiv triggerpunktsbehandling. Smärta i axlar, huvud, rygg, ben eller armar? Prova en triggerpunktsbehandling! Tryck och beröring löser upp ömma punkter och får spända och ansträngda muskler att slappna av. Massagen går på djupet, stimulerar blodcirkulationen och genererar en energibalans i de berörda områdena.

Varför får man muskelknutor? Många långa timmar vid datorn, stress eller tunga lyft kan leda till en överbelastning av muskelfibrerna som drar ihop sig och skapar en spänning som stannar kvar i form av knutor (triggerpunkter). Knutorna ger ofta en molande, ibland brännande, värk. Med små effektiva rörelser mjukar terapeuten upp och inaktiverar dessa knutor. Många kunder beskriver behandlingen som mjukgörande och helande samt att den ger en underbar känsla av ”lätthet” när smärtan i de tidigare så stela, värkande områdena försvunnit.

Massagen utförs på en behaglig uppvärmd bädd och anpassas efter kunden och kroppens behov. Behandlingen passar alla och kan även göras i förebyggande syfte och vi rekommenderar att gå några gånger i följd med små mellanrum. Upplys gärna massören om eventuella pågående sjukdomar eller skador som ska tas i hänsyn.

Kom i god tid, för att i lugn och ro checka-in och byta om.
Tid: 50 minuter