Spa för företag i Stockholm

Värdefull nyhet – skattefri gåva till dina anställda

Visste du att det nu är möjligt att ge dina medarbetare en skattefri gåva på upp till 1 000 kronor per anställd! Uppskattning i form av ett presentkort värmer när det fysiska mötet lyser med sin frånvaro.

Den tillfälliga skattefriheten för gåvor sträcker sig fram till 31 december 2020 och detta gäller utöver de möjligheter att ge skattefria gåvor som redan tidigare funnits, som bland annat jul- och jubileumsgåvor.

Vi frågor kontakta oss via mejl, foretag@centralbadet.se alternativt ring till Centralbadets företagsavdelning: 08-24 24 04.

Centralbadet – Hundratio år av friskvård

Centralbadet är en kur och Spa-anläggning uppförd i vacker jugendstil där människor har idkat friskvård i över hundratio år. Hos oss kan du välja mellan alla tänkbara hälsoaktiviteter; så som varma bad och styrketräning, svensk klassisk massage, hudvård, yoga samt indiska auyurvediska behandlingar. Gör ett besök du också och kom ut starkare till kropp och själ.

 

Centralbadet – Ett andrum mitt i Stockholm

Centralbadet har ett brett hälsoutbud och kan erbjuda dig behandlingar från alla världens hörn. Salongsbad med en unik 25 yards simbassäng, kneippbad, kallpool, thermal & hydroterapibad, romersk bastu & relaxavdelning, gym och yogastudio mm. Dessutom ges alla gäster möjligheten att avnjuta allt ifrån frukost till afterwork i vår härliga ekologiska restaurang med fullständiga rättigheter.

 

Centralbadets Företagsfriskvård

Centralbadets breda friskvårdsutbud kan enkelt skräddarsys efter just ditt företags önskemål, budget och behov.

 

Centralbadets Företagskredit

Vi erbjuder just nu återkommande kunder en företagskredit med 20%* rabatt på hela vårt bad och behandlingsutbud, samt faktura med 30 dagar netto.

 

Centralbadets Friskvårdsavtal

Vi erbjuder större företag en enkel friskvårdslösning med fasta låga priser på träningskort och massagekort under avtalstiden, samt faktura med 30 dagar netto.

 

Företagsevent i andrum

Förutom spa för företag så erbjuder vi nu yoga och meditationspass eller Ayurvediska föreläsningar för företagsevent. Maila receptionen@centralbadet.se för mer information

Här är några av våra populäraste friskvårdsprodukter:

 

Centralbadets Bad- & Träningskort

– 10ggr (Giltigt 8 mån)
– Företagsmedlemskap (min 5 personer)

 

Centralbadets Massagekort

1 x 30 min inkl. bad (Giltigt 8 mån)
1 x 50 min inkl. bad (Giltigt 8 mån)

 

Tillval (Bad- & Träningskortet)

Badlakan
Badrock
Förtäring
Massage
Personlig tränare

*Rabatten på 20% gäller ej vid köp av presentkort eller företagsmedlemskap