SPA FÖR FÖRETAG I STOCKHOLM

Centralbadets breda friskvårdsutbud kan enkelt skräddarsys efter just ditt företags önskemål, budget och behov. Ge dina anställda möjlighet för återhämtning – ett enkelt recept för välmående, effektivitet och för att nå framgång.

Image
Image

Centralbadet – Ett andrum mitt i Stockholm

Redan 1904 när Centralbadet slog upp portarna har människor kommit till oss  för att koppla av, återhämta sig och ta hand om sin hälsa. Centralbadet är en kur- och Spa-anläggning centralt i Stockholm med ett brett utbud av behandlingar, träning, bad/bastu vår Romerska bad & bastuavdelning, simning i och mycket mer.

För att prestera på topp behöver vi alla tid för återhämtning. Som företag kan du ge detta till dina anställda. En win-win för både den anställda och för företaget. Vårt friskvårdsutbud är bland det bredaste du hittar på marknaden. Utöver friskvårdsbehandlingar och Träning på gym, PT i Stockholm eller gruppträning i Studio Andrum hittar du givetvis även ett brett utbud av andra behandlingar som massagebehandlingar, barberare, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar, colon hydroterapi och rena skönhetsbehandlingar som t.ex. fransförlängning.

Vill du boka en konferens hos oss eller en privat klass/workshop? Vi har flera alternativ och erbjuder bland annat en härlig badrockskonferens som gör konferensen till en annorlunda upplevelse på ett positivt sätt. Kontakta oss så syr vi ihop ett paket som passar just er.

Missa inte heller att vid ert besök titta in hos restaurang Ecobaren för en kopp kaffe, färskpressade juicer/smoothies, lunch, middag eller bara något annat gott att äta eller dricka. Kanske på uteserveringen sommartid eller i orangeriets solterapi vintertid där du även de mörkare månaderna kan ladda med D-vitamin och solenergi utan att lämna Stockholm.

Gör ett besök du också och kom ut starkare i både kropp och själ.

 

Företagserbjudande

Centralbadets Företagsfriskvård/Friskvårdsavtal
Centralbadets breda friskvårdsutbud kan enkelt skräddarsys efter just ditt företags önskemål, budget och behov. Vi erbjuder större företag en enkel friskvårdslösning med fasta låga priser på träningskort och massagekort under avtalstiden, samt faktura med 30 dagar netto.

Centralbadets Företagskredit
Vi erbjuder just nu återkommande kunder en företagskredit med 20%* rabatt på hela vårt bad och behandlingsutbud, samt faktura med 30 dagar netto.

*Rabatten på 20% gäller ej vid köp av presentkort, klippkort massage eller företagsmedlemskap.

Företagsevent i Andrum
Förutom träning, bad och bastu för företag så erbjuder vi yoga, afrikans dans och meditationspass samt föreläsningar inom hälsa, stresshantering, skönhet m.m. som event för företag och privata grupper. Vi syr ihop ett koncept som passar dig på allt från 45min till heldagsevent. Maila: andrum@centralbadet.se för mer information

Konferens på Centralbadet
Vi erbjuder konferens för 8-20 deltagare. Vi erbjuder traditionell sittning men även alternativa konferenskoncept som t ex konferens där sittningen sker i Andrums yogasal, sittande bekvämt på mattor/puffar. Gärna iklädda badrock eller sköna yogakläder. Denna utformning har visat sig ha positiv effekt då man lämnar sina vanliga roller och kan utvecklas tillsammans på ett fantastiskt sätt. Kontakta oss för mer information och offert.

Presentkort
Uppskattning i form av ett presentkort är en gåva med många möjligheter som passar de flesta. Julgåva, sommarpresent, gåva för att visa uppskattning, gåva till jubilarer, när någon fått barn, går i pension eller kanske går vidare i arbetslivet. Det finns alltid en god anledning att visa uppskattning.

Medlemskort/klippkort för friskvård företag/privat

Centralbadets Bad- & Träningskort

– Klippkort 6-24 ggr (giltigt i 12 mån)
– Klippkort PLUS 6-24 ggr (med lån textilier, giltigt 12mån)
– Företagsmedlemskap (min 5 personer)
– Årsmedlemskap PLUS (med handduk) 18 500 kr

(Medlemskap kan användas som friskvård.)

Centralbadets Friskvårdskort för massage+entré

1 x 20 min inkl. bad (Giltigt 12 mån, mån-tor)
1 x 30 min inkl. bad (Giltigt 12 mån, mån-tor)
1 x 50 min inkl. bad (Giltigt 12 mån-tor)

Centralbadets klippkort massage utan entré

3 x 50min: 2 430kr (Giltigt mån-tor)
3 x 30min: 1 890kr (Giltigt mån-tor)
3 x 20min: 1 620kr (Giltigt mån-tor)

Kontakta oss:


Mail: foretag@centralbadet.se      •      Tel: 08-24 24 04