Spa för företag i Stockholm

Centralbadet – Ett andrum mitt i Stockholm

Centralbadet är en kur och Spa-anläggning i Stockholm med ett brett hälsoutbud uppförd i vacker jugendstil där människor har idkat friskvård ända sedan 1904, då badet slog upp sina portar.

Ge dina anställda möjligheten att ta hand om sin hälsa och få tid för återhämtning, för att kunna prestera på topp. 

Hos oss kan du välja mellan alla tänkbara hälsoaktiviteter. Simma i den unika 25 yards simbassängen "Salongsbadet". Bada i varma och kalla pooler i vår Romerska bad- & bastuavdelningTräna styrketräning och konditionsträning i gymmet både inom- och utomhus på vår vackra takterrass året runt. Tips: lägg till träning med PT i Stockholm för att utveckla din träning och ta den till nästa nivå. Gruppträning erbjuds i yogaqi gong, meditation och västafrikansk dans.

Utbudet av friskvårdsberättigande behandlingar innefattar massagebehandlingar från världens alla hörn inklusive gravidbehandlingar.

Du hittar även andra behandlingar utanför vårt friskvårdssortiment, som traditionell och avancerad hudvård, fransbehandlingar, colon hydroterapicellulitbehandlingar, kurbad, barberarbehandlingar, detox, cirkulationsbehandling och mycket mer.

 

Vill du boka konferens eller en privatklass/kurs eller workshop för dina anställda? Vi erbjuder meditation, qi gong, yoga, västafrikansk dans, stresshantering, kurser inom hälsa och skönhet mm. Kontakta oss så syr vi ihop ett paket optimalt för just er. 

Missa inte att besöka vår fantastiska restaurang Ecobaren, där du kan avnjuta fika, snacks, lunch, middag/al la carte, raw blends, färska juicer och smoothies m.m. Ecobaren har fullständiga rättigheter. I restaurangens orangeri finns det även solterapi som är igång samma tider som restaurangen är öppen, där du njuter av ljusterapi och laddar på med D-vitamin och energi.

Gör ett besök du också och kom ut starkare i både kropp och själ.

 

Vid frågor kontakta oss via mejl: foretag@centralbadet.se eller ring till Centralbadets företagsservice: 08-24 24 04.

Läs mer...

Företagserbjudande

 

Centralbadets Företagsfriskvård/Friskvårdsavtal

Centralbadets breda friskvårdsutbud kan enkelt skräddarsys efter just ditt företags önskemål, budget och behov.

Vi erbjuder större företag en enkel friskvårdslösning med fasta låga priser på träningskort och massagekort under avtalstiden, samt faktura med 30 dagar netto.

 

Centralbadets Företagskredit

Vi erbjuder just nu återkommande kunder en företagskredit med 20%* rabatt på hela vårt bad och behandlingsutbud, samt faktura med 30 dagar netto.

*Rabatten på 20% gäller ej vid köp av presentkort, klippkort massage eller företagsmedlemskap.

 

Företagsevent i Andrum

Förutom träning, bad och bastu för företag så erbjuder vi yoga, afrikans dans och meditationspass samt föreläsningar inom hälsa, stresshantering, skönhet m.m. som event för företag och privata grupper. Vi syr ihop ett koncept som passar dig på allt från 45min till heldagsevent. Maila: receptionen@centralbadet.seför mer information

 

Konferens på Centralbadet

Vi erbjuder konferens för 8-20 deltagare. Vi erbjuder traditionell sittning men även alternativa konferenskoncept som t ex konferens där sittningen sker i Andrums yogasal, sittande bekvämt på mattor/puffar. Gärna iklädda badrock eller sköna yogakläder. Denna utformning har visat sig ha positiv effekt då man lämnar sina vanliga roller och kan utvecklas tillsammans på ett fantastiskt sätt. Kontakta oss för mer information och offert.

 

Presentkort

Uppskattning i form av ett presentkort är en gåva med många möjligheter som passar de flesta. Julgåva, sommarpresent, gåva för att visa uppskattning, gåva till jubilarer, när någon fått barn, går i pension eller kanske går vidare i arbetslivet. Det finns alltid en god anledning att visa uppskattning.

 

 


 

 

Medlemskort/klippkort för friskvård företag/privat

 

Centralbadets Bad- & Träningskort

– 6-24 ggr (giltigt i 12 mån)
– Företagsmedlemskap (min 5 personer)

(Medlemskap finns även för privatpersoner som  kan användas som friskvård.)

 

Centralbadets Friskvårdskort för massage+entré

1 x 20 min inkl. bad (Giltigt 12 mån, mån-tor)
1 x 30 min inkl. bad (Giltigt 12 mån, mån-tor)
1 x 50 min inkl. bad (Giltigt 12 mån-tor)

 

Centralbadets klippkort massage utan entré

3 x 50min: 2 160kr (Giltigt mån-sön)
3 x 30min: 1 620kr (Giltigt mån-sön)
3 x 20min: 1 350kr (Giltigt mån-sön)