Friskvård hos Centralbadet

Hos oss på vårt spa i Stockholm brinner lite extra för hälsa och älskar att hjälpa våra kunder till ett hälsosammare liv. Hos oss hittar du ett brett utbud av friskvårdsberättigade aktiviteter.

Vet du om att de flesta arbetsgivare erbjuder friskvårdsbidrag till sina anställda? En del företag är anslutna till friskvårdsleverantörer t ex Benify, Wellnet och Epassi (där du kan välja Centralbadet som alternativ), medan andra företag väljer att ge sina anställda möjligheten att nyttja en friskvårdspeng (den anställde lämnar då in kvittot från oss till sin arbetsgivare, för bokföring). Det senare alternativet är det vanligaste för egna företagare. 

Oftast kan den anställde själv välja fritt hur den vill nyttja sin friskvård. Observera dock att företag kan ha olika regler för vad som gäller, så om du är anställd vänd dig till din HR-avdelning för att ta reda på vad som gäller för just för dig. 

Vi erbjuder många olika aktivitet, t ex för dig som:

  • Upplever stelhet eller smärta i nacke, skuldror, axlar eller andra delar av kroppen. 
  • Är stressad, behöver fokusera, har sömnproblem, är nedstämd, deprimerad eller kanske alltför uppe i varv.
  • Behöver komma igång med träningen eller vill bibehålla och stärka din smidighet eller styrka. 
  • Vill delta i en gruppaktivitet för träning som ger social gemenskap och inspiration. 
  • Behöver en stund för mental och kroppslig avkoppling. 
Oavsett dina behov kan vi hjälpa dig att hitta en aktivitet för just dig. Är du i balans är det viktigt att bibehålla denna balans och göra aktiviteter som gör att du fortsätter att må bra. 
 

Exempel på friskvårdsberättigade aktiviteter är gruppträning, yoga, bad, bastu, massagebehandlingar och gym (du vet väl om att vårt utomhusgym på takterrassen har öppet året runt. Föredrar du att gymträna inomhus väljer du vårt fullt utrustade inomhusgym). Du kan även nyttja friskvårdsbidraget vid köp av klippkort och medlemskort.

 

Satsa på att ge dig själv en välbehövlig stund av lugn och återhämtning med enbart bastu och bad eller unna dig en halvdag genom att välja ett friskvårdspaket (inkl. entré till bad, bastu och gym samt en massagebehandling). För ett prisvärt friskvårdspaket, välj mellan 20, 30 eller 50 min massage. Du får då ett värdekort som är giltigt ett år från inköpsdatum (mån-tor). 

Varmt välkommen till Centralbadet! Ta hand om dig och din hälsa här hos oss! 

 

Andra behandlingar som kanske intresserar dig

Klippkort Badentré 

Klippkort Gruppträning