Friskvård med Benify hos Centralbadet

Är du ansluten till Benify gör du ditt köp i Benify-portalen. Inom 5 arbetsdagar efter att du har gjort din beställning kommer du sedan få ett separat mail från Centralbadet med en pdf-fil som motsvarar din köpta produkt, träningskort, gruppträningskort eller massagekort.

Köper du ett 12 månaders medlemskap skickas kortet via post till din hemadress. För aktuellt utbud logga in i din portal.

Benify Träningskort för Gym & Bad

När du mottagit ditt träningskort är du välkommen att besöka oss drop in i mån av plats på giltiga dagar (måndag-fredag). Du visar upp ditt digitala träningskort i receptionen i samband med incheckning. Textilier ingår ej men det går att hyra till på plats. Du får nyckel till skåp varje gång du checkar in på Centralbadet. Observera att badskor är obligatoriskt.

Produkten gäller måndag-fredag, ej helger.

Gruppträningskort för Yoga, Qigong, Meditation

När du mottagit ditt gruppträningskort så är du välkommen att boka in dig på våra klasser för att garantera din plats eller komma på drop in i mån plats. För aktuellt utbud och schema vänligen besök centralbadet.se

Vid incheckning så visar upp ditt digitala träningskort i receptionen. Textilier ingår ej men det går att hyra till på plats. Du får nyckel till skåp varje gång du checkar in på Centralbadet. Observera att badskor är obligatoriskt.

Produkten gäller måndag-fredag, ej lördagar.

Massagekort 30 eller 50 minuter

När du mottagit ditt massagekort är du välkommen att kontakta oss för bokning. För dig som har vägarna förbi är du välkommen in för att genomföra en bokning.

Du kan även kontakta oss via telefon på 08-21 88 21 eller via mail på boka@centralbadet.se När du bokar måste du uppge din Benify-kod tillsammans med fullständiga uppgifter som namn, telefonnummer, mailadress och hemadress. Du kommer även behöva ta med dig ditt digitala massagekort för incheckning.

Massagekortet gäller för massage med bad. Du får tillgång till pooler*, bastu och gym i samband med din massagebehandling. När du checkar in på Centralbadet får du låna badrock, badlakan och tofflor samt nyckel till skåp.

Massagekort gäller söndag-fredag, ej helger.