Hudvård i världsklass

– upptäck vårt sortiment av lyxiga ansiktsbehandlingar

Vår filosofi
Vår grundtanke är att skönhet och en frisk hud är resultatet av en holistisk approach. Vi besitter omfattande kunskap om vad som gynnar huden både inifrån och utifrån. Denna värdefulla kunskap delar vi med glädje med våra kunder, och vi sätter stort värde på att de upplever att de blir omhändertagna på ett personligt och professionellt sätt. Många av våra kunder återkommer år efter år. Våra hudterapeuter är högutbildade och har omfattande erfarenhet. De fortsätter ständigt att fördjupa sina kunskaper genom vidareutbildningar, för att kunna erbjuda dig som kund de allra bästa behandlingarna.
Våra produkter och utrustning
På Centralbadet använder vi enbart utrustning och produkter som vi verkligen tror på och som vi vet ger goda resultat. Vi har behandling som passar alla oavsett hudtillstånd (t.ex. normal hud, reaktiv hud, känslig hud, acne, orenheter, pigmenteringar, åldersförändringar, fet hud, torr hud, fina linjer, osv…). 
Produkterna som vi använder i våra ansiktsbehandlingar är ekologiska. De ger fantastiska resultat, samtidigt som de har ett så naturligt innehåll att du faktiskt skulle kunna äta produkterna (dock inget vi rekommenderar). Vår maskinella utrustning för ansikte består av t.ex. vacuum, ultraljud och LED-ljus. 
Nyhet!! – Facial Designed For You
Nyhet i år är vår skräddarsydda behandling ”Facial Designed For You”. I denna behandling styrs innehållet i behandlingen helt utefter din huds behov och dina önskemål. Detta är en behandling som passar dig som vill ha lite mer än en klassisk ansiktsbehandling. I samråd med hudterapeuten sätter terapeuten ihop och skräddarsyr den behandling som just du och din hud behöver bäst. Rengöring, exfoliering (ej portömning), mask, ögonkräm och ansiktskräm ingår i alla behandlingslängder (30, 50 och 70 min).  Utöver detta väljer terapeuten att använda olika serum, booster, professionell syrabehandling/peels och maskinell utrustning med t.ex. vacuum, ultraljud, LED-mask (beroende på behandlingstid och önskat resultat). 
 
Färgning av fransar och bryn eller brynplock kan utföras vid 70 min.
Läs mer:
Gemstone luxury treatment 
En lyxig, avkopplande och skön behandling som gör din hud både mjuk och strålande. En behandling för fantastiskt lyster där ädelstenarnas kraft samverkar med kraftfulla hudvårdsingredienser. Gua Sha används i ansiktsmassagen. Effekten är ökad blodcirkulation, fastare, jämnare och klarare hud. Spända muskler mjukas upp och du får en avslappnade effekt.
Läs mer:
Kombinationsbehandlingar
Missa inte heller våra kombinationsbehandlingar där du får behandling för både ansikte och kropp. Som ”Detoxifying Body Brush & Relaxing Facial” eller Rivatalizing Body & Face Treatment. Lyx och avkoppling för både ansikte och kropp.
Läs mer:
 
Dessutom erbjuder vi varje säsong en specialbehandling som är på tillfälligt besök. I säsongsbehandlingarna brukar vi alltid bjuda på något lite extra. 
Med eller utan entré

Du väljer alltid om du vill komma enbart för behandling eller om du vill kombinera med ett besök till anläggningen i övrigt. Kommer du enbart för behandling betalar du givetvis ingen entréavgift, utan bokar då behandling utan entré. Önskar du kombinera med ett besök på Centralbadet för gym, bad och bastu rekommenderar vi att du avslutar ditt besök med hudvårdsbehandlingen. 

 
Varmt välkommen!