VIKTIGT MEDDELANDE OM COVID-19

”Ät hälsosam mat, delta i fysiska aktiviteter som du tycker om och som du upplever som avkopplande. Håll saker i perspektiv.” (Världshälsoorganisationen, WHO)

VIKTIGT MEDDELANDE OM COVID-19

Din och vår personals säkerhet är vår högsta prioritet. Som besökare ska du känna dig trygg hos oss. Att träna och ta hand om din hälsa, både fysiskt och psykiskt, har kanske aldrig varit viktigare.

 

COVID-19 har på kort förändrat våra rutiner och regler runt hygien och smittspridning. Nya rekommendationer från folkhälsomyndigheten gör att vi vill informera dig och våra andra gäster om att din och personalens säkerhet alltid är vår högsta prioritet. Våra öppettider är oförändrade, men vi gör ett par extra försiktighetsåtgärder för att minska infektionsrisken. Rutinerna uppdateras kontinuerligt och vi ber dig därför att läsa igenom detta innan varje besök. Vi gör allt för att Centralbadet ska fortsätta vara din plats för välgörande upplevelser och återhämtning.

 

Åtgärder Centralbadet vidtar omedelbart:

Dubbelt så mycket plats

För att du ska kunna känna dig lika trygg som du brukar har vi på Centralbadet minskat det maximala antalet besökare till hälften. På så sätt skapar vi rejält med utrymme och luft för var och en att röra sig på. Vi håller också ett säkerhetsavstånd till varandra på 1,5–2 meter överallt på anläggningen: i reception, omklädningsrum, pooler, gym, bastu och restaurang (där vi till exempel bara dukar vartannat bord och har bordsservering). Har du frågor så tveka inte att fråga oss i den övre receptionen.

Rent vatten

Samtliga pooler rengörs med bland annat ultrafiltrering, som är ett mekaniskt filter som bakterier eller virus inte kan ta sig igenom. Poolerna renas alltså grundligt och har även en effektiv klorhalt. Virus dör i kontakt med klorerat vatten.

 

Gymma i frisk luft på taket

Frisk luft och träning är en oslagbar kombination för att boosta ditt immunförsvar. Vi har ett unikt och välutrustat vintagegym utomhus på takterassen. Viktigt att du tränar lagom med mycket återhämtning.

Vårt inomhusgym har tre olika avdelningar: kondition, free motion & fria vikter. I varje sektion befinner sig maximalt fyra deltagare samtidigt. Ta gärna med egna handskar.

 

Bastubad

Vi har ett flertal olika bastumiljöer med skilda teman och varierande temperaturer, max antal personer i respektive bastu är fyra stycken.

 

Gruppass

Vi kommer inom kort att lägga ut utvalda pass online för de som vill träna hemifrån. Önskar du som gäst att gå på ett gruppass, ber vi dig ta med en egen matta. Antalet deltagare begränsas så att du kan känna dig trygg och säker.

 

Presentkort

Presentkort är en perfekt present för vänner, familj, affärsverksamhet och arbetskollegor. För att du ska känna dig trygg har vi en lång giltighetstid på våra presentkort, upp till 32 månader. Det går även att förlänga giltighetstiden ytterligare mot en avgift, senast sista giltighetsdag.

 

Övrigt

• Hos oss kan du sola året om. Centralbadets ljusterapi bygger på en speciell solsimulator som följer solens hela spektrum, vilket ger både ljus och skön värme. En liten stunds solbadande hjälper kroppen att aktivera D3-vitaminer, vilket stärker kroppens immunförsvar.

• Ta med en egen yogamatta vid träningspass.

• Våra terapeuter följer gängse rutiner för hygien, precis som vanligt och bär även munskydd om du anger detta innan besöket.

 

Nya rutiner

All personal har fått instruktioner i hur de ska hantera den aktuella situationen och undvika smitta, allt enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer.

All personal uppmanas att tvätta händer och använda handsprit så ofta som möjligt, samt stanna hemma vid symptom på sjukdom. Personal som jobbar närmast våra gäster bär munskydd eller står bakom visir. Personal i Ecobaren följer gängse rutiner för hygien, precis som vanligt.

Vårt städteam är välinformerade och fokuserar just nu extra mycket på att rengöra ytor och saker som vidrörs ofta, som exempelvis dörrhandtag och hissknappar.

På anläggningen finns antibakteriell spray och handdesinfektionsmedel att tillgå för alla.

 

När ska du inte besöka oss!

• Om du varit i ett riskområde eller varit i kontakt med någon som har konstaterad smitta av Covid-19.

• Om du är sjuk med allmän sjukdomskänsla, hosta, feber eller förkylning. Uppvisar du något av dessa symptom rekommenderar vi dig att besöka oss vid ett annat tillfälle och undvika nära kontakt med andra.

 

Avbokning

Standardavtalsvillkor gäller för privatgäster. Alla av- eller ombokningar görs via mail till avboka@centralbadet.se senast 24h före behandlingens start. Vaknar du upp sjuk mailar du oss direkt när du vaknar.

Sist men inte minst – ta hand om dig själv och dina nära och kära. Vi väntar med öppna dörrar och öppna hjärtan när du väljer att besöka oss igen.

Varma hälsningar från oss på Centralbadet