JOBBA HOS OSS!

Vi söker alltid efter professionella terapeuter och professionell service minded personal. Skicka gärna in ditt in ditt CV till oss: work@centralbadet.se så vi kan spara det till framtida tjänster.

Terapeuter/Massörer sökes för heltid, deltid, extra och helg! 

Vi växer och utökar nu vårt härliga team av massageterapeuter på Centralbadet. 

Som person är du är glad, positiv, ordningsam, ansvarsfull, flexibel med ett brinnande intresse och engagemang för människor, spa och hälsa. För oss är det viktigt att du gillar att arbeta självständigt såväl som i team. 

Just nu söker vi framför allt terapeuter/massörer för: 
Klassisk massage 
Shiatsu 
Thaimassage 
Ayurvediska behandlingar 
Sportmassage 
Lymfmassage 
Tuina massage 

 

Arbetstider: 
Tjänsten innebär arbete dagtid, kvällstid och helger.  

 

Behandlingsbokning:
Bokning av behandlingar sker via vår hemsida, telefonbokning, mejl och direkt över disk. En stor andel av våra gäster kommer via friskvårds-värdekort eller presentkort men vi har även en stor andel stamgäster som kommer regelbundet på behandlingar. 

 
Du är: 
· Utbildad och certifierad. 
· Positiv och serviceinriktad. 
· Ansvarsfull och organiserad. 
· Svensktalande och/eller engelsktalande. 
· En person som vill tillhöra ett underbart och glatt professionellt team. 

 
Avtalsformer:
– Egenanställd med timlön (vi erbjuder upplägg via Cansolo AB där fakturering, skatter, avgifter och moms hanteras av Cansolo AB).  

– Egenföretagare med F-skatt som fakturerar månadsvis. 

 

Vi är:
Centralbadet är ett dagspa/hälsocenter mitt i hjärtat av Stockholm. I detta jugendpalats har det ända sedan 1904 erbjudits bad, spa samt massage- och hudvårdsbehandlingar från jordens alla hörn. 

Vi erbjuder även klasser, kurser och workshops i yoga, dans och meditation för att ge några exempel. 

I huset finns även vår restaurang Ecobaren samt vår barberare Queen Street Barbers. 

Centralbadet är ett familjeägt företag och den familjära känslan speglas i hela verksamheten. Vi vill att alla som vistas här i huset ska känna sig som hemma. Vi strävar efter att våra gäster från första kontakten och genom hela sitt besök känner sig väl omhändertagna. 


Ansökan:
Varmt välkommen att skicka din ansökan till work@centralbadet.se med personligt brev samt CV. Tillträde enligt överenskommelse. 

Hudterapeut sökes

Om tjänsten:

Vi söker en hudterapeut med hög servicekänsla och förmåga att sätta kunden i fokus med ett varmt omhändertagande. Vi erbjuder ett brett spektrum av behandlingar inom hud- och kroppsvård.

Du är:

– utbildad och diplomerad hudterapeut.
– positiv och serviceinriktad.
– ansvarsfull och organiserad.
– engelsk och/eller svensktalande.
– en person som vill tillhöra ett underbart och glatt professionellt team.
– helst egenföretagare eller med möjlighet att starta enskild firma.

Vi är:

Centralbadet är ett dagspa mitt i hjärtat av Stockholm. I detta jugendpalats har det enda sedan 1904 erbjudits bad, spa, massage- och hudvårdsbehandlingar, träning, butik, barberare och restaurang.

Centralbadet är ett familjeägt företag och den familjära känslan speglas i hela verksamheten. Vi vill att alla som vistas här i huset ska känna sig som hemma. Vi strävar efter att våra gäster från första kontakten och genom hela sitt besök känner sig väl och varmt omhändertagna.

Ansökan:

Varmt välkommen att ansöka direkt eller skicka din ansökan till work@centralbadet.se med personligt brev som berättar mer om dig samt CV.

Omfattning: helgextra/deltid. Delar av schemat är alltid förlagt helg oavsett omfattning.

Tillträde enligt överenskommelse.

Skicka in ditt CV

Vi är alltid intresserade av professionella terapeuter och service minded personal. Skicka gärna in ditt CV till oss: jobba@centralbadet.se så vi kan spara det till framtida tjänster