PERSONLIG TRÄNING

”Hos oss på Centralbadet får du all hjälp du behöver till en individanpassad träning, som är säker, målinriktad och effektiv, din personliga tränare jobbar för dig”

Image
Image

Personlig tränare, Fatima Hedman

Jag har alltid gillat att röra på mig från tidig ålder. Mitt mål var då att klättra så högt upp så att mina föräldrar inte kunde nå mig. Efter flera år som elitgymnast kändes det naturligt att gå över till cirkus. Jag jobbade som professionell cirkusartist i 16 år, inklusive intensiv träning på daglig basis. Specialisering: Flygande trampets och Cloud Swing. Exempel: Cirque du Soleil, Show Quidam, Solo Artist Cloud Swing.

Därefter har jag jobbat som PT i Kanada Montreal, på Sats Zenit och nu har jag jobbat som PT på Centralbadet under en längre period utöver mitt jobb som Yinyoga- och FysMys-instruktör, också här på Centralbadet.

Jag ger dig ett skräddarsytt träningsprogram i gymmet och om du vill kan du även få yinyoga-stretch samt medveten-närvaro-övningar. Då vi lär oss att behandla vår kropp med respekt och varsamhet.

Träningen
Vi skräddarsyr träningen utifrån dina förutsättningar samt guidar och coachar dig på resan mot just dina mål. Oavsett om du tränar för hälsan och/eller med en prestation som målsättning så utformar vi en tydlig plan för hur dina mål ska uppnås och hur du ska fortsätta utvecklas över tid. Träning ska vara inspirerande, motiverande och utvecklande!

Vid första mötet med en välutbildad PT får du svara på några grundläggande frågor för att ta reda på din träningsbakgrund och vad du har för önskemål. Därefter görs hälsotester såsom funktions och hållningsanalyser vilka vi lägger som grund för hur vi utformar träningen, baserade på dina specifika behov.


Priser
PT-“Prova på” 45min: 450 kr
PT-60min: 750kr
PT-60 x 6 Klippkort: (700kr/h)
PT-DUO 60min: 1000kr


Bokning
maila till: info@centralbadet.se.


Avbokning
Vid förhinder kontaktar du avboka@centralbadet.se för avbokning. För att inte bli debiterad måste du avboka 24 timmar innan din bokade tid.