Checka ut
Logga in/registrera kundkonto
Presentkort/Rabattkod
Badet
måndag-fredag: 07:00-20:30
lördag: 09:00-18:30
söndag: 09:00-17:30
Reception
måndag-fredag: 07:00-20:00
lördag: 09:00-18:00
söndag: 09:00-17:00
Behandlingar
måndag-fredag: 09:00-20:40
lördag: 09:20-18:40
söndag: 09:20-17:40
Restaurangen Ecobaren
måndag-fredag: 10:00-20:30*
lördag: 11:00-18:30*
söndag: 11:00-17:30*
*Sista beställningen sker en timme innan stängning
Barberaren
måndag-fredag: 10:00-18:00
Checka ut
I entrépaketet ingår upp till 3h besök till salongsbadet, gym och romerska avdelningen med spapooler (bubbelpool, termalpool, kallbad och kneippbad), gemensam bastuavdelning med 5 bastubad, samt ljusterapi i restaurang Ecobaren inkl. lån av badrock, handdukar, badtofflor samt nyckel till skåp.
Logga in/registrera kundkonto
Presentkort/Rabattkod
RECEPT: Jill Wallentin
Den här rätten heter kuku sabzi på persiska och är inte bara supergod och vegetarisk, den är även laddad med vitaminer och mineraler. Min variant på den här rätten passar perfekt som tillbehör till kyckling och fisk eller som vegetarisk varmrätt gärna tillsammans med en god yoghurtsås.
Du behöver (4 portioner)
3 ägg (ekologiska)
70 g vårlök
65 g spenat
70 g koriander färsk
70 g bladpersilja
50 g dill
2 dl valnötter
1 tsk gurkmeja
1 tsk salt nymalen svartpeppar
smör att steka i
Gör så här
Mixa samman samtliga ingredienser i en matberedare. Forma plättarna och stek dem i rikligt med smör tills de fått färg på båda sidor. Lättast att vända blir de om de är cirka 5 cm stora.
Tips! Går även att tillaga som en stor frittata, lättast i ugnen, i 175 grader i cirka 20 minuter.