Checka ut
Logga in/registrera kundkonto
Presentkort/Rabattkod
Badet
måndag-fredag: 07:00-20:30
lördag: 09:00-18:30
söndag: 09:00-17:30
Reception
måndag-fredag: 07:00-20:00
lördag: 09:00-18:00
söndag: 09:00-17:00
Behandlingar
måndag-fredag: 09:00-20:40
lördag: 09:20-18:40
söndag: 09:20-17:40
Restaurangen Ecobaren
måndag-fredag: 10:00-20:30*
lördag: 11:00-18:30*
söndag: 11:00-17:30*
*Sista beställningen sker en timme innan stängning
Barberaren
måndag-fredag: 10:00-18:00
Checka ut
I entrépaketet ingår upp till 3h besök till salongsbadet, gym och romerska avdelningen med spapooler (bubbelpool, termalpool, kallbad och kneippbad), gemensam bastuavdelning med 5 bastubad, samt ljusterapi i restaurang Ecobaren inkl. lån av badrock, handdukar, badtofflor samt nyckel till skåp.
Logga in/registrera kundkonto
Presentkort/Rabattkod
RECEPT & FOTO: Jill Wallentin
Du behöver (4 portioner)
500 g kokta rödbetor
5 dl grönsaksbuljong
2 msk ingefära färskriven
1 st vitlöksklyfta
1 st citron, saften
salt
nymalen svartpeppar
Smetana eller créme fraiche persilja
Gör så här
Koka rödbetorna tills mjuka (eller köp färdigkokta). Skala dem och mixa tillsammans med övriga ingredienser. Smaka av med salt. Häll upp i serveringsglas eller skålar. Toppa med smetana, nymalen svartpeppar och en persiljekvist.