Viktiga meddelanden

Livsyoga 

Måndagar 17.30-19.00, första kurstillfället äger rum den 2 okt (drop in/bokning). 

Livsyoga handlar om att tända din inre glöd varje dag. Vi fyller på med ny kraft och ny energi så att vi kan möta vardagen med balans och medvetenhet.

Livsyogan erbjuder många olika pass som har specifika syften. Det är fokus på andningstekniker, fysiska övningar för styrka och flexibilitet och förståelse hur andningen och närvaron kan hjälpa dig att hantera vardagen.

Vi använder samma tekniker som Kundalini- och medicinsk yoga.

Varje klass avslutas med olika typer av meditationer som fungerar som en reningsprocessen av tankar och känslor och låter dig känna dig själv på  djupet.

Yoga ökar stresstålighet, balanserar ditt blodtryck, förbättrar immunförsvaret och matsmältningen, samt ger styrka, smidighet och uthållighet.

Nu kan du boka med Benify, Wellnet…

Läs mer om att boka med Benify, Wellnet och Centralbadets egna Friskvårdskort här:

Boka med ”Friskvårdskortet” med entré, ”Benify” och ”Wellnet”.

 

OBS! Åldersgräns 18 år

Observera att vår åldersgräns är 18 år. Från fyllda 16 år är det tillåtet att besöka oss i sällskap med målsman. Målsman ansvarar för att personen som ej fyllt 18 år följer regler samt personens säkerhet under hela besöket. Minderårig får ej under något tillfälle lämnas ensam på anläggningen.

Nyttja ditt friskvårdsbidrag!

Hos oss hittar du ett brett utbud av friskvårdstjänster som är godkända av Skatteverket och därmed också din arbetsgivare för friskvård! Missa inte att nyttja årets friskvårdsbidrag.
 
 
Välkommen att lägga din beställning! För frågor: info@centralbadet.se
 
Mer information

Receptionist sökes!

Vi utökar nu vårt härliga team i receptionen på Centralbadet

Vi söker dig som är stresstålig och har nära till ett leende. Du älskar att ge personlig service på högsta nivå, du är lösningsorienterad, har en hög energinivå och en varm personlighet.

För mer information om tjänsten 

Massörer sökes för klassisk & thaimassage

Vi letar för närvarande efter erfarna thailändska- och klassiska massageterapeuter/massörer. 

Läs mer >>