Viktiga meddelanden

Öppettider sep/okt

Våra öppettider t.o.m. 31/10 är följande:
 
Mån-fre: 09.00-19.30 (omklädningsrummen är öppna till 20.00).
Lör-sön: 10.00-17.30 (omklädningsrummen är öppna till 18.00).
 
 

Salongsbadet renoveras

Notera att Salongsbadet fortfarande är under renovering och beräknas öppna åter under hösten 2022. Renoveringen av det K-märkta Salongsbadet anno 1904 är nu inne i slutfasen och vi förbereder oss för att åter öppna upp bassängen inom kort. 

Tyvärr har renoveringen dragit ut på tiden. Detta beror på att man under renoveringen hittade dessvärre hittade skador som i längden riskerade att förvärras och skada betongen/huset. Arbetet med renoveringen har pga detta blivit mycket större än man initialt hade kunna ana vilket medfört mycket kraftiga förseningar. 

Vi beklagar förseningen men är glada över att vi kommer kunna njuta av detta fantastiska anrika Salongsbad inom kort och under en lång tid framöver, så snart renoveringen är klar.

Gruppträning – terminstart 5/9

Måndagen den 5 september startar terminen för våra drop-in-gruppkurser i:

Yoga
Qigong och Meditation 
Västafrikansk Dans

Regelbunden träning främjar din fysiska och mentala hälsa och till på köpet får du en ökad kroppskontroll och medveten närvaro. Stressnivån minskar samtidigt som du får mer energi i din vardag. Här kan du läsa mer om vårt gruppträningsklippkort.

För dig som väntar barn kan vi varmt rekommendera en workshop i
Gravidyoga, á 5ggr. 

 

Varmt välkomna!

Romerska badet, gym & takterrass åter öppet

Vår romerska bad- & bastuavdelning med spapooler och bastuavdelning är öppen efter omfattande renovering. Även vår vackra takterrass/solterrass är åter öppen. Njut av solen i våra sköna solsängar på taket eller träna i vårt utomhusgym. Där du hittar löpband, boxningssäck och det mesta du behöver för styrketräning/rehabilitering, inklusive fria vikter. 

Kock sökes till Ecobaren

Vår Ekologiska restaurang Ecobaren söker nu en engagerad, hälso- och miljömedveten kock.

Läs mer om tjänsten

Massörer sökes för klassisk & thaimassage

Vi letar för närvarande efter erfarna thailändska- och klassiska massageterapeuter/massörer. 

Läs mer >>