Ett spa mitt i hjärtat av Stockholm…

…en plats för återhämtning och eftertanke, en upplevelse för alla sinnen. På anrika Centralbadet från 1904, med sina vackra böljande former i jugend-stil, finns något för alla.

Här kan du, på en yta av 3 500 kvadratmeter simma i den unika 25 yards simbassängen ”Salongsbadet”, bada i varma och kalla pooler i den Romerska bad- & bastuavdelningen samt relaxa i ett unikt nordiskt bastulandskap, boka en stärkande massage eller en välgörande ansiktsbehandling. En rekreationspärla där mental avkoppling och fysisk aktivitet går hand i hand.

Men Centralbadet är mer än bara ett bad. På plats finner du också restaurang Ecobaren med en komplett meny av ekologiska smaksensationer, ett välutrustat gymyogasolterapi, en klassisk barberarsalong och en utomhusterrass med vintagegym.

Ta vara på ditt besök hos oss – njut av ett gediget utbud av behandlingar, ett generöst poolområde med ultrarent vatten, spännande arkitektur och ett bastulandskap med olika miljöer och varierande temperaturer.

Välkommen!

Spadag - entrépaket

Välj mellan våra avkopplande och lyxiga paket. Från vår enklare entré ”Relax” till våra lyxigare paket med guldkant där t.ex. mat/dryck/snacks, självspaprodukter eller gruppträning ingår i ditt paket. Kombinera gärna med en bokning av en välgörande behandling.

Yogastudio och kurser

Yoga, gravidyoga, dans, meditation, kakaocermoni m.m. Välj mellan morgon-, lunch-, kvälls- och helgkurser samt workshops.

Erbjudanden

Ta del av våra fina månadserbjudanden, säsongserbjudande och månadens produkt.

Image
Image

Den perfekta gåvan

Skäm bort dina nära och kära, vänner, familj, personal och samarbetspartners med ett uppskattat presentkort på spa i centrala Stockholm.

En omtänksam gåva med lång giltighetstid för hälsa, avkoppling och välmående.

Välj mellan entrékort, presentkortspaket med våra mest populära alternativ eller valfritt belopp. Entrékort kan enbart användas för den entré som det är giltigt för medan alla andra presentkort kan användas på valfritt vis för köp ur vårt ordinarie sortiment.

Ett Andrum mitt i Stan

Unna dig en Spadag med massage och en härlig hudvårdsbehandling, eller ta några  simtag i vårt anrika Salongsbad. För dig som vill träna finns det både utomhus- och inomhusgym.  Vi erbjuder dessutom yoga, qigong, dans och meditation i Studio Andrum… 

Boka besök
0
kvm

rekreation & hälsa

0

öppnades badet

0
yards

simbassäng