Njut av solen på vår takterrass

Passa på att njuta av den välgörande miljön på vår härliga solterrass och takterrass oavsett säsong. Här kan du ta hand om din hälsa och träna året runt utomhus och gymma i vårt vintagegym/utegym* samtidigt som du blickar ut över Drottninggatans takåsar. Tillgång till utegymmet ingår hela året och solbad** ingår på sommaren i våra entréer/entréklippkort och medlemskort se priserna här.

Vila och sola i sköna solstolar mitt bland våra odlingar av lavendel, citroner och örter i vår örtträdgård. Örter som används både i vår kristall-örtbastu och i köket på Ecobaren. Mer närodlat än så blir det knappast. Ta även med något gott att äta eller dricka från Ecobarens ekologiska restaurangs stora utbud av take-away alternativ på menyn.

På Centralbadet älskar vi sol och bjuder på den året runt oavsett väderprognos. Vid mulet väder eller regn hittar du sol året runt i restaurang Ecobarens orangeri bland exotiska växter. Här hittar du också en av Stockholms härligaste uteserveringar i vår lummiga trädgårdspark.

Boka entré eller valfri behandling för att besöka oss på vårt spa i Stockholm och vår härliga takterrass redan idag.

 

* Grundaren av vårt vintage/utegym från Universal Gym Equipment, Harold Zinkin, var en känd muskelbyggare på Venice beach i California på 30 och 40-talet – där han vann många utmärkelser så som ”Mr California” 1941.

**Solbad är ett begrepp som används istället för att ”sola” som användes flitigt av Centralbadets grundare Wilhelm Klemming.

 

Andra artiklar som kanske intresserar dig.