The Gemstone Collection

Förbered dig på en ny hudvårdsupplevelse som du tidigare aldrig upplevt. Éminence Organics ”The Gemstone Collection” är baserad på naturliga ädelstenar som lyfter fram din inre och yttre skönhet, ger ny energi och stimulerar dina sinnen. Kraftfulla växtextrakt och nya superingredienser ger omedelbara resultat och du får en hud i balans som utstrålar energi och glow.

Charcoal Exfoliating Gel Cleanser
with Malachite Gemstones

Denna exfolierande rengöringsgel avlägsnar orenheter, balanserar talgproduktionen och förfinar porernas utseende. Den blir till ett finkornigt skum som skonsamt avlägsnar döda hudceller med en milt peelande effekt medan aktivt kol absorberar orenheter och toxiner. Antioxidantrik blå matcha verkar revitaliserande och pepparmynta svalkar samt fräschar upp huden.

Rekommenderas till: alla hudtyper. Vid blandhy, fet hud och stora porer används den dagligen. Vid normal–torr hud kan den användas 1–2 gr/vecka alt. mixas med ord. rengöring.


Nyckelingredienser: Kol, malakit ädelsten, blå matcha, tagua och pepparmynta

Malakit: Ädelstenen som förändrar och skyddar. Fungerar som ett stöd när du möter rädsla och hjälper dig övervinna personliga hinder – för optimism och framgång.

Pris: 495 kr, 150ml

 


 

Turmeric Energizing Treatment with Citrine Gemstones

En unik 3-i-1 produkt som omedelbart ger en mini-ansikstbehandling och strålande hud genom att verka som en effektiv exfoliering, stimulerare och ansiktsmask. Den superladdade pulver- till-mousseformulan ger en värmande känsla när zeolit som drar till sig toxiner och avlägsnar orenheter. En touch av värmande paprika stärker och ökar cirkulationen utan att irritera huden. När produkten torkat verkar kaolinleran renande och reparerande medan gurkmeja ljusar upp samt lugnar irriterad hud. Du f.r en mjuk hud full av lyster och energi!
Så här använder du produkten – Video

Rekommenderas till: alla hudtyper, förutom känslig hud.


Nyckelingredienser: Gurkmeja, citrinädelsten, paprika, zeolit, kaolinlera

Citrin: Ädelstenen som som ger ljus och glädje. Som en liten solstråle förvandlar den negativ energi till positiv, inspirerar till kreativitet och låter produktiviteten flöda.
Zeolit: En naturligt förekommande mineral och en detox deluxe. När Zeolit kommer i kontakt med vatten aktiveras den och ger en explosion av energi. Detta är den pulserande värmen du känner när den appliceras på din hud. Låt värmen arbeta med sin magi för att öppna porer, öka blodcirkulationen och väcka dina sinnen.

Pris: 975 kr, 60ml

 


 

Camellia Glow Solid Face Oil with Pink Tourmaline Gemstones

Upplev en mjuk, hälsosam hud och få ny »glow« med denna ansiktsolja i fast form som genast smälter in i huden och ger näring på djupet. Den är fylld av lyxiga botaniska oljor från kamelia, marula och hampafrö samt en fantastisk cocktail som boostar huden med vitaminer, essentiella fettsyror och skyddande antioxidanter. Den ökar kollagenproduktionen, stimulerar cellförnyelsen och förbättrar hudens förmåga att bibehålla fukt. Du får en mjuk, återfuktad, smidig och ungdomlig hud full av glow! Så här använder du produkten – Video

Rekommenderas till: alla hudtyper speciellt till normal–torr hud.


Nyckelingredienser: Kameliaolja, rosa turmalin, marulaolja, hampafröolja

Rosa Turmalin: Ädelstenen som som ger dig inre styrka och ökad självkänsla. Tillför lugnande energier och en sprudlande syn på livet samtidigt som den ger  känsla av stillhet och harmoni.

Pris: 975 kr, 30 ml

 


 

Nu under mars månad har vi erbjudande på ansiktsbehandlingen Gemstone Luxury Facial, 60 min, på vårt spa i Stockholm i vilken de tre produkterna (ovan) används.

Läs mer