Aktiviteter och tjänster för företag

Sedan 1904 har vi på vårt spa i Stockholm skapat ett andrum för återhämtning och hälsa. Vi älskar att dela med oss av vår kunskap om både fysisk- och mental hälsa. 

För företag erbjuder vi allt ifrån 45 min privat gruppträning till en heldag som är fylld med att ge deltagarna verktyg som de kan använda både professionellt och privat. En del företag har valt att ha stående privata pass veckovis, vilka medarbetarna kan ansluta sig till före eller under arbetstid, för en stunds träning tillsammans med kollegorna. Detta har visat sig väldigt bra för gruppdynamiken. 
 
För alla företag är det viktigt att personalen mår bra både fysiskt och psykiskt och håller sig friska och fulla med energi, för att kunna prestera som bäst. En personal som mår bra genererar bättre resultat och har en lägre sjukfrånvaron. 
Stress är ett vanligt inslag i vardagen som i lagom doser kan verka positivt och göra att prestationen ökar. Men är stressen långvarig kan det få negativa konsekvenser för både kropp och sinne. 
 
En kurs i stresshantering eller en privat klass med tillfälle för återhämtning tillsammans är en god investering i personalens hälsa. Vi erbjuder skräddarsydda koncept utefter era behov inom skönhet inifrån, hälsa, träning, kost, kosttillskott mm. 
 
Kombinera med besök för bad i vår badanläggning eller bastubad för en stunds skön avkoppling. Eller varför inte kombinera med en stunds arbete. Vi erbjuder även konferenslösningar. 
 
Läs mer om vårt erbjudande för företag HÄR:
 
För företag erbjuder vi också ett extra förmånligt årskort och medlemskap för årskort, för företag, där fem eller fler medarbetare är anslutna till företagsabonnemanget. 
 
I medlemskapet ingår access till inomhusgym samt vårt utomhusgym på takterrassen, bad och bastu.  
 
Läs mer HÄR
 
Kontakta oss så berättar vi mer för mer. 
Telefon företagsservice: 08-242404.  
 
Varmt välkomna! 
 
Andra artiklar som kanske intresserar dig.