Bamboo Age Corrective Masque

2023-01-31

Det här är en ansiktsmask för dig som har en torr hy eller behöver effektiv professionell hudvård och samtidigt föredrar ekologiska produkter, som både är bra för dig och miljön. Denna mask har vunnit en rad skönhetspriser och det kan vi verkligen förstå, med tanke på dess fina resultat.

 

Vi får ofta frågan när man ska börja med anti age. Svaret är att det är lite olika från person till person när det passar att börja använda anti age-produkter. Någonstans mellan 25-30 brukar det vara bra att börja med mer anpassad hudvård för åldrande hud. Masken passar alla hudtyper och framförallt torr hud. En fantastisk mask att lägga vintertid, för extra näring, när huden tar stryk av kyla, vind och torrare inomhusklimat. Men masken passar året runt. 

 

Masken läggs 1-3 gånger per vecka för att ge extra näring, fukt och skydd till huden i ett mycket tunt lager och får verka 5-15 minuter (eller längre). 

 

Just nu kan du köpa denna härliga ekologiska mask, Bamboo age corrective masque 60 ml från Eminece Organics, till rabatterat pris – det vill säga med 20% i rabatt

 

Masken stärker hudens försvar, ger näring på djupet och ökad elasticitet till huden. Huden känns både fastare och mjukare. 

 

Innehåller stamceller från grönt äpple, naturligt retinol, arganolja, sheasmör och givetvis bambu. Huden behandlas under verkningstiden med naturligt retinol, vitaminer, stamceller, antioxidanter, mineraler och närande växtoljor.  

 

Välkommen in till receptionen på Centralbadet – ditt spa i Stockholm för att nyttja ditt erbjudande. Erbjudandet gäller så längt lagret gäller. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. 

 

Läs mer om våra hudvårdsbehandlingar.

Läs mer om erbjudandet

Kategorier
Arkiv