Christmas candy facial 30min

2022-12-06

Ansiktsbehandling

Låt sin hud stråla i kapp med ljusen i december. 

Ladda upp inför säsongens alla festligheter (eller koppla av efter) på vårt spa i Stockholm med en härlig julig ansiktsbehandling. Behandlingen rengör ansiktet på djupet och fyller på med massor av näring och fukt. Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med denna lyxiga behandling med extra julkänsla i december.  
 
Tips: passa på att besöka julpyntade mysiga restaurang Ecobaren i samband med ditt besök för extra julkänsla.
 
Några av de härliga effekter du får i behandlingen: 
  • Behandlingen startar med en kort underbar scalpmassage som följs av en uppfriskande exfolierande rengöring med kol och acaibär som verkar djuprengörande och samtidigt stärkande på huden
  • Massage med ansiktsmask innehållande citrus, kål, jordgubb och rabarber exfolierar, förbättrar kollagenproduktionen och lämnar huden slätare och fastare med ett fantastiskt lyster. Under tiden masken sedan får verka får du en härlig hand och underarms-massage. Handmassage beskrivs ofta som otroligt underskattat, och vi kan bara hålla med.  
  • Serum med mangosteen och strawberry rhubarb som jämnar, lugnar, läker, boostar huden med fukt och ökar hudens motståndskraft. 
  • Avslutande produkter med plommon för ögonområdet motverkar fina linjer och mörka ringar och verkar uppstramande och uppljusande. Blåbär, hallon och havtorn i ansiktscremen ger huden ökat skydd, ger näring och lyster.  
 
En underbar sammansättning av näringsämnen från ekologisk frukt, bär och grönsaker  som plockar fram det bästa i din hud.  
 

Behandlingstid: 30 min

Pris: 550kr

Erbjudandet gäller för behandling utan entré. Entré tillkommer om du vill gå in på anläggningen för gym/bad/bastu.
Behandlingen måste utföras senast 30/12-2022.

Behandlingen kan inte köpas som presentkort eller betalas med presentkort. Betalas med kort eller swish. Bokas mån-sön t.o.m den 30/12-2022 via hemsidan, i Centralbadets reception eller via mail: boka@centralbadet.se, under december månad. 

Läs om våra decembererbjudanden

Boka
Kategorier
Arkiv