Yinyoga

Yinyoga på vårt spa i Stockholm passar alla. Det är enkel att utföra och är en lugn och mjuk yogaform som fokuserar djupgående på bindväven, ökar din rörlighet och mjukar upp hela kroppen. Den är också mycket bra för ligament, skelett, leder samt inre organ. Kroppen laddas under passet med ny energi och livskraft (prana). Du får också utrymme för att stanna upp i en ofta hektisk vardag för en stunds medveten närvaro, med både fysisk och mental återhämtning.
 
Yinyogan har sitt ursprung i hathayoga, kinesisk medicin och mindfulness. Namnet kommer från motsatserna yin och yang i den kinesiska filosofin, där yin står för lugn och stillhet och yang för aktivitet och rörlighet.
 
Denna typ av yoga är ett utmärkt komplement till annan träning, som t ex styrketräning och/eller konditionsträning på vårt gym i Stockholm.
 
Tempot är lugnt och fokus ligger på andning, medveten närvaro och att vara i nuet. Yogapositionerna är mjuka stretchningar som hålls i 3-5 min, i bekväm kroppsställning.
 
 
Yinyogan rekommenderas för alla, men kan vara särskilt välgörande för den som upplever stelhet eller ömhet i leder och muskler, inre stress, oro, humörsvängningar, känner sig överstimulerad, har olika smärttillstånd – ryggont, knäproblem, nackproblem, sömnproblem samt för den som har tankar som snurrar och har svårt att komma till ro. 
Även för den som känner sig helt i balans är yinyogan en skön och välgörande yogaform. 
 
 
Testa yinyoga eller någon av våra andra gruppträningspass som meditation, qigong, gravidyoga, hathayoga, västafrikansk dans hos oss på Centralbadet. 
Läs mer HÄR
 
Kombinera gärna ditt besök för gruppträning med ett avkopplande besök i vår romerska bad– och bastuavdelning

Läs mer HÄR