I jul väljer Centralbadet att stötta Stockholms Stadsmission

Varje år väljer vi på Centralbadet i samband med julen, samt i och med den extra presentkortsförsäljning som vi då har, att stötta en organisation som hjälper de som har det extra tufft. I år valde vi Stockholms Stadsmission. Vi har redan skänkt en gåva och hoppas att vi efter julförsäljningen ska kunna bidra med ytterligare en gåva till de mest utsatta i vårt samhälle. Genom ditt köp av presentkort under december månad är du också med och stöttar Stadsmissionens beundransvärda och fina arbete. 

Nu när ekonomin försämras blir det extra tufft för barn som lever i utanförskap. Barnfamiljer som lever i social utsatthet har ofta små eller inga ekonomiska marginaler alls. 

Under julen blir utanförskapet extra påtagligt. Det finns sällan pengar över till vare sig julklappar, julmat eller några jullovsaktiviteter och högtiden förknippas med oro och ensamhet i stället för glädje och gemenskap.

 

”Stockholms Stadsmission erbjuder ett alternativ och en jul där utanförskap ersätts av gemenskap. Vi delar ut julklappar, presentkort att handla julmat för och ordnar julfiranden, aktiviteter och utflykter, så att fler barn får en bättre julledighet” 

Stockholms Stadsmission

I jul kämpar vi för de som kämpar.

 
Köp presentkort