Känslig vinter-hy  

Under vintern kan din hud kännas både torr och irriterad. Huden kan reagera med att bli röd, irriterad och kännas stram. När huden känns så vill du man gärna lugna den, samtidigt som du vill ha en hud med liv och  lyster.

En ansiktsmask eller klimatkräm hjälper till viss del, men jobbar framförallt på det yttersta lagret av huden. Ett serum verkat längre ner i huden vilket behövs för att få huden på rätt spår igen, när den har hamnat i obalans. Molekylerna i serum är små och tar sig längre ner i huden. Våra hudterapeuters favoritserum, när huden känns så, är prisvinnande serumet ”Calm skin Arnica booster serum” från Eminence. Innehåller ingredienser som lugnar och boostar huden och får din hud i balans igen. Blodcirkulationen och syrehalten i huden ökar vilket i kombination med de lugnande ingredienserna ger dig en hy i balans med liv och lyster. En tonad och återfuktat hud där tecken på irriterad eller inflammerad hud reducerats.

Nyckelingredienser:
Arnica verkar renande på djupet.
Lavendel lugnar och återställer fuktbalansen.
Kamomill verkar revitaliserande, lugnande och balanserande.
C-vitamin från nypon ger energi till en trött vinter-hy.
Dessutom är serumet proppat med antioxidanter som skyddar, vitaliserar och stärker huden.

Använd genom att applicera ett tunt lager 1-3 ggr per dag, över hela ansiktet eller de områden du vill fokusera på. Kan även användas för att berika din ansiktsmask. Använd då 1-3 droppar som du blandar med masken innan du applicerar.

Under januari har vi erbjudande på detta prisvinnande serum med 20% rabatt. Gäller så länge lagret räcker. Läs mer om erbjudandet här!