Gravidyoga Stockholm – kursstart 15/1-2024 (måndagar)

Kursstart: 15/1, 2024
När: Måndagar 17.30-19.00 
Antal tillfällen: 5ggr
Pris: 1 575:-
 
Gravidyogan på vårt spa i Stockholm består av sköna mjuka rörelser med fokus på andning, avslappning, fokusträning, uthållighet och bäckenbottenträning.

Att utöva yoga under graviditeten håller kroppen starkt och smidig. Övningarna får både dig och ditt barn att må bra och stärka bandet mellan er. Med hjälp av kursen kan du på bästa sätt förbereda dig inför förlossningen och allt som barnets ankomst innebär. Yoga gör dig stark både fysiskt och mentalt.

Hälsofördelarna är många. Yogan motverkar illamående, ger bättre sömn, lägre blodtryck, ökat välbefinnande, mindre upplevelse av stress och mindre kroppsliga besvär, som t ex ryggbesvär. Dessutom visar forskningen att andningstekniken kan ge dig en bättre förlossningsupplevelse genom ett förkortat födandeförlopp, minskat användande av medicinsk smärtlindring och att risken för komplikationer minskar. Denna gravidyoga är speciellt framtagen med hjälp av barnmorskor och sjukgymnaster.

Kursledaren Mari Unéus är certifierad gravidyogalärare med lång erfarenhet. Mari är en inspirerande kursledare som delar med sig av sin kunskap med värme och glimten i ögat. Maris kurser brukar bli fullbokade och många deltagare väljer att återkomma. 

 
Boka:  Direkt på hemsidan eller hos oss i receptionen. Observera att anmälan är bindande och betalas på plats i vår reception.

Andra behandlingar som kanske intresserar dig

Natural Mother Friskvårdsmassage

Terapeutisk gravidmassage

Wax Medium