Vi fyller 120 år!

Centralbadet, en ikon inom svensk badkultur, fyller 120 år och vi firar dess långa historia som en plats för välbefinnande och hälsa. Genom åren har badet varit en oas mitt i stadens hjärta där människor har funnit både avkoppling och förnyad energi. Med detta jubileum vill vi uppmärksamma och fira badets betydelse för både kropp och själ genom tiderna. Vi kommer att fira genom att ha flera unika jubileumserbjudande under hösten och vintern. Och vi kommer även fira med ett event som går i hälsans anda.

 

Se alla aktiviteter under eventhelgen längre ner på sidan!

 

 

Event 1-3 november

Fira 120 år av hälsa och välbefinnande på Centralbadet!

I över ett sekel har Centralbadet varit en oas för kropp och själ, och nu bjuder vi in dig att fira vårt 120-årsjubileum under en helg fylld av unika upplevelser. Den 1-3 november förvandlas vårt historiska bad till en plats där tradition möter nutid, och vi erbjuder ett varierat schema av aktiviteter som speglar vårt tema: Hälsa inifrån och ut.

Under jubileumshelgen har du chansen att delta i en rad hälsofrämjande och upplevelserika aktiviteter – allt från energigivande yogapass och avslappnande basturitualer till inspirerande föreläsningar och mingel med likasinnade. Alla aktiviteter är skapade med målet att främja ditt inre välbefinnande, så att du kan lämna Centralbadet både återhämtad och fylld med ny energi.

För att säkra din plats rekommenderar vi att du förbokar de aktiviteter du vill delta i. Välj mellan yoga, basturitualer, föreläsningar, hudvårdskonsultationer och mycket mer. Låt dig inspireras av våra kunniga instruktörer och experter som vägleder dig genom en helg av total avkoppling och välmående.

Varmt välkommen att fira med oss och ta del av en oförglömlig helg som stärker både kropp och själ – från insidan och ut!

Agendan för eventhelgen

Eventhelgen är fylld av härliga aktiviteter för att fira vårat 120 års jubileum. Vi kommer att erbjuda allt från föreläsningar och ljusutställning i Salongsbadet, till fotbad och Aufguss. Allt med koppling till temat Hälsa inifrån och ut. Eftersom att detta är en helg som vi vill fira med er, så kommer samtliga aktiviter att vara utan extra kostnad. Om ni vill säkra er plats så rekommenderar vi att ni bokar i förväg, platserna brukar fyllas på väldigt snabbt!

 

Eventhelgens aktiviter

Fira 120 år av hälsa på Centralbadet!

Den 1-3 november firar vi vårt 120-årsjubileum med en helg full av hälsofrämjande upplevelser. Upptäck vårt tema Hälsa inifrån och ut genom energigivande yogapass, avslappnande basturitualer, inspirerande föreläsningar och mycket mer. Oavsett vad du väljer, kan du räkna med att lämna Centralbadet fylld av ny energi och harmoni.

Säkra din plats genom att förboka de aktiviteter du vill delta i. Vi ser fram emot att fira denna speciella helg tillsammans med dig!

Utställning av Henrik Wahlström

Välkommen att se Henrik Wahlströms utställning hos oss på Centralbadet! Vi är stolta över att få ha Henriks målningar hos oss under eventet. Målningarna kommer att hänga i restaurangen och vår personal reserverar gärna ett bord till dig och ditt sällskap.