Detox/Medicin/Rehab

Rehabiliterande & Medicinska behandlingar

Centralbadet erbjuder ett stort utbud av rehabiliterande, medicinska samt detoxande behandlingar. Många av våra medicinska behandlingar är muskelavslappnande och stressreducerande samtidigt som de är djupgående och behandlar värk, migrän och obalanser i kroppen. Vår Medicinska Yogamassage är ett utmärkt exempel på en sådan behandling som stärker kroppens självläkande funktioner samtidigt som den renar kroppen och påskyndar avgiftning.

Zonterapi löser upp giftiga ämnen och energiblockeringar

Med förankring i Reflexologin verkar Zonterapi Fötter och Zonterapi Ansikte för att lösa upp giftiga ämnen och energiblockeringar i kroppen genom att stimulera olika reflexzoner under foten, på underbenet eller i ansiktet. På så sätt kan körtlar och organ återfå sin normala funktion. Upplev också Zonterapi Ansikte som löser upp spänningar och blockeringar i kroppen. Även Reiki främjar kroppens självläkande funktioner genom att stimulera produktionen av må-bra-hormoner i kroppen.

TCM-behandlingen Tui Na hjälper dig med ömma och stela muskler

Om du lider av ömma och stela muskler rekommenderar vi den kinesiska TCM-behandlingen Tui Na – en kombination av kinesisk medicinsk massage, akupressur och kiropraktik. Behandlingen är effektiv mot de flesta stress- och smärtsymtom och kan även lindra arbets- eller belastningsskador. Tui Na har även en lindrande effekt för dig med sömnsvårigheter eller fibromyalgi.

Behandlingar inom Naprapati

För att förebygga problem och verka proaktivt för en god hälsa erbjuder vi även behandlingar inom Naprapati. Genom att vårda funktionsrubbningar och smärtor i rörelse- och stödorganen bidrar naprapatiska behandlingar till bättre funktion och rörlighet i kroppen. Naprapati löser även upp spänningar och stelhet i kroppens muskulatur och kan vara till stor hjälp för dig som lider av ryggvärk eller spänningshuvudvärk. Vi kan även rekommendera Alexandertekniken som verkar för att du ska återfå din naturliga balans och rörelsefrihet.

Behandlingar för dig med cirkulationsproblem

Vi har även behandlingar speciellt framtagna för dig som behöver hjälp med olika cirkulationsproblem. Vår Cirkulationsbehandling är speciellt utformad av NASA och verkar genom att applicerar negativt tryck för att syresätta benen och positivt tryck för att förbättra cirkulationen. Vi erbjuder även en Cellulitbehandling som bland annat ökar cirkulationen, reducerar fettansamlingar och stärker bindväven.

Detaljerad utvärdering genom Ayurvedisk hälsokonsultation

På Centralbadet kan du även genomgå en Ayurvedisk Hälsokonsultation för att, utifrån ett holistiskt synsätt, få en detaljerad utvärdering av just dina besvär, hälsostatus och framtida hälsomål. Om du istället vill rensa kroppen på toxiner och stärka immunförsvaret kanske en detoxbehandling som Ayurvedisk Detox Massage är något för dig. Ayurvedisk Detox Massage är en avslappnande helkroppsmassage som ökar den funktionella aktiviteten i musklerna. Med sin stressreducerande effekt är Ayurvedisk Detox Massage en utmärkt behandling för dig som vill hantera eventuella obalanser i kroppen. Vi kan även rekommendera en Colon Hydroterapi – en detoxande tarmsköljning som balanserar tarmfloran och främjar tarmens naturliga funktion.

Läs mer...

Barberarsalongen är stängd tillsvidare.

{{product.title}}

{{product.variation.description}}
{{product.description}}

{{product.variation.price}} kr {{product.price}} kr

{{product.title}}

{{product.variation.description}}
{{product.description}}

{{product.variation.price}} kr {{product.price}} kr

Slutsålt pga stor åtgång. Kontakta oss för beställning!

{{product.title}}

{{product.variation.description}}
{{product.description}}

{{product.variation.price}} kr {{product.price}} kr