Friskvård på Centralbadet

Nyttja ditt friskvårdsbidrag på Centralbadet – spa i Stockholm och friskvårdscenter, beläget centralt i Stockholm city.
De flesta har via sin arbetsgivare rätt till friskvård för motion- och friskvårdsaktiviteter. En personal som är frisk och stark fysiskt och psykiskt och som tar hand om sin fysiska och mentala hälsa är en investering för företaget. Ofta resulterar det i friskare personal med lägre sjukfrånvaro som arbetar mer effektivt, återhämtar sig snabbare och hanterar stress bättre.

Har du eget företag kan du dra av upp till 5000kr/år skattefritt i friskvård. Beloppet kan även vara större men då är överstigande belopp ej skattefri.

Vårt friskvårdsutbud är bland det bredaste i Sverige.

Hos oss kan du få friskvårdskvitto att lämna in till din arbetsgivare eller redovisa i ditt företag. Vi har även färdiga friskvårdspaket som är extra förmånliga för friskvårdskvitto.
Hos våra externa friskvårdsleverantörer Benify, Wellnet, och epassi kan du nyttja friskvård på Centralbadet via den friskvårdsleverantör som ditt företag valt för din personalförmån.

Läs mer nedan om vad du kan nyttja ditt bidrag till:

 • Medlemskap, klippkort och entré relax.
 • Klippkort och engångsentré gruppträning.
 • Kurser och enskilda kursdagar i Studio Andrum både vardagar och helger.
 • Simma bröstsim, crawl eller fjärilssim i anrika och rogivande Salongsbadet anno 1904, i vacker kulturmärkt miljö.
 • Träna och stärk din kropp på våra gym inomhus och utomhus på vår charmiga takterrass vintage-gym som har öppet året runt. I båda våra gym hittar du redskap och maskiner både för rehabilitering, styrka och för kondition. Träning ger dig både fysisk styrka och påverkar vårt mentala mående positivt. Löpband, cyklar, roddmaskiner, stakning, trappmaskiner, styrketräningsmaskiner, fria vikter, rep, tyngdlyft/styrkelyft, kettlebell mm. Hos oss hittar du det du behöver för din träning.
 • Träning i Studio Andrum med yoga, dans, meditation, qigong. Studion står också öppen att nyttja för besökare när inga aktiviteter pågår i salen. Kan du ej delta på plats finns det möjlighet att ansluta digitalt på distans.
 • Personlig träning/PT för att utveckla din träning eller för att komma igång med träningen och nå de resultat och mål du eftersträvar med din träning.
 • Bastu stärker immunförsvaret, stärker blodcirkulationen, detoxar kroppen och mjukar upp muskler och leder. En riktig hälsokur. Hos oss har du 5 olika bastu att välja mellan. IR (infraröd bastu), ört- och kristallbastu, nordisk bastu, singing dunes som är en meditativ och behagligt varm salt- och ökenbastu och ångbad/ångbastu. Växla gärna med att duscha i vår kalla dusch som ger cirkulationen en härlig rush.
 • Bad i kalla och varma pooler. Växla mellan varma och kalla bad. Här kan du bada kallabadåret runt. I bbbelpoolen/jacuzzin och termalbadet njuter du av varma bad. Missa inte heller vårt Kneippbad, ett cirkulationsbad för nedre delen av benen som stärker cirkulationen genom att man går långsamt genom växlande varmt och kallt vatten.
 • Massage från världens alla hörn och andra välgörande friskvårdsbehandlingar. Välj mellan ayurvediska behandlingar, klassisk massage, hot stone massage, thaimassage, kinesisk massage, india heaven, asian head & face, aromamassage, healing/reiki, lymfmassage, triggerpunktsmassage, aromamassage, terapeutisk gravidmassage eller natural mother massage.
 • Sportmassage kan nyttjas vid nyttjande av friskvårdskvitto men ej i rabatterade friskvårdspaket.
 • I vår entré ingår förutom tillgång till bad, bastu och gym även ljus- och solterapi vid besök i restaurang Ecobaren. Denna ”sol” motsvarar styrkan solen har Midsommarafton kl 14 och kan hjälpa till bättre hälsa och mer energi, särskilt för den som påverkas av den mörkare delen av året.

Möjligheterna är många. Vi hjälper dig gärna att hitta ett alternativ som passar dig för din friskvård. Vissa företag har även något som heter naturaförmån vilket t.ex. kan ge den anställda ett visst antal massagebehandlingar per år. Är du osäker på om du har friskvårdsbidrag via din arbetsgivare eller vad som gäller för just er kan din HR-avdelning ge dig information om vad som gäller för just dig.

Generellt gäller att förmånen ska vara av enklare förebyggande karaktär till ett mindre värde, och att man får nyttja max 1000kr/tillfälle skattefritt. Köper man t.ex. ett klippkort gäller det för fler tillfällen och ett högre belopp är möjligt.

Friskvård ger både en förbättrad fysisk och psykisk hälsa. Förebygger och behandlar stelhet, ryggbesvär, nackbesvär, ledbesvär, muskelbesvär, sömnproblem/sömnsvårigheter, negativ stress, minnesproblem, cirkulationsproblem. Kan minska förslitningsskador och minska risk för arbetsskador. Är också förebyggande mot hjärt-och kärlsjukdomar, diabetes, benskörhet och depression.

Välkommen till Centralbadet för att nyttja din friskvård!

Läs mer... Läs mindre...

Centralbadets friskvårdskort

Klippkort etc….om du visar upp kvitto för att redovisa din friskvård för din arbetsgivare

{{product.title}}

{{product.variation.description}}

{{product.description}}

{{product.variation.price}} kr {{product.price}} kr

{{product.title}}

{{product.variation.description}}

{{product.description}}

{{product.variation.price}} kr {{product.price}} kr

Slutsålt pga stor åtgång. Kontakta oss för beställning!

{{product.title}}

{{product.variation.description}}

{{product.description}}

{{product.variation.price}} kr {{product.price}} kr