> Träning > Personlig Tränare

Personlig Tränare

“Du får all hjälp du behöver till en individanpassad träning, som är säker, målinriktad och effektiv,
din personliga tränare jobbar för dig”

Philip Salander – Licensierad personlig tränare

Träningsfilosofi
Det är genom kroppen som vi får uppleva och ta del av livet. Vill du bli bättre inom något specifikt som kräver att din kropp når sin högsta potential, eller vill du lita på att du kan lyfta upp dina barnbarn? Jag kan relatera lika starkt till båda dessa mål utifrån mina egna livserfarenheter. Träning bör vara individanpassad, effektiv, helhetsorienterad och säker.

Träningsmetod
Inför första mötet så skickar jag ut ett antal frågor där du redogör för din tidigare träningserfarenhet, relevant historik av skador, operationer eller mediciner. Nuvarande livs/träningssituation och målsättning. Om du är intresserad av att förbättra din kosthållning så skickar jag med anvisningar till en kostdagbok som vi sedan går igenom tillsammans med relevant näringslära.

Vid första mötet skapar vi en gemensam förståelse över hur vi kan lägga upp träningen, vi utför effektiva hållnings- och funktionsanalyser för att förstå just din kropp. Vi formar målsättningen och går igenom de förutsättningar som behöver samspela för att målet ska nås.

Träningen kommer att formas utifrån de fem fysiska grundegenskaperna, styrka, koordination, rörlighet, snabbhet och uthållighet. Hur träningen ser ut är helt upp till dina förutsättningar och din målsättning. Vi delar på ansvaret för att målet ska nås och håller kontakten under processen.

All information som delges till mig är konfidentiell och behandlas med tystnadsplikt.

Är du intresserad av att investera mer i din kropp, eller har frågor? Kontakta mig för en fri konsultation! pt@centralbadet.se

Priser
PT-“Prova på” 30min, 350kr (1gg/ person)
PT-30min, 450 kr
PT-60min, 650 kr
PT-90min, 800 kr

PT-DUO 30min, 700 kr
PT-DUO 60min, 950 kr
PT-DUO 90min, 1100 kr

Avbokning
Vid förhinder ringer du din tränare för avbokning. För att inte bli debiterad måste du avboka före kl. 12.00 dagen innan din bokade tid. Vid avbokning efter kl. 12.00 dagen innan det bokade tillfället sker full debitering.

 

Skicka gärna ett mail så hör vi av oss!

Not readable? Change text. captcha txt