> Träning > Personlig Tränare

Personlig Tränare

“Du får all hjälp du behöver till en individanpassad träning, som är säker, målinriktad och effektiv,
din personliga tränare jobbar för dig”

Philip Salander – Licensierad personlig tränare

Träningsfilosofi
Det är genom kroppen som vi får uppleva och ta del av livet. Vill du bli bäst på jorden inom något specifikt som kräver att din kropp når sin högsta potential, eller vill du lita på att du kan lyfta upp dina barnbarn? Jag kan relatera lika starkt till båda dessa mål utifrån mina egna livserfarenheter. Träning bör vara individanpassad, varierande, effektiv och helhetsorienterad.

Träningsmetod
Inför första mötet så skickar jag en blankett där du redogör för din tidigare träningserfarenhet, relevant historik av skador, operationer eller mediciner. Nuvarande livs/träningssituation och målsättning, jag skickar även med hänvisningar för en kostdagbok som förs under 3 dagar, vi går gemensamt igenom den med kompletterande näringslära. All information som delges till mig är konfidentiell och behandlas med tystnadsplikt. Vid första mötet skapar vi en gemensam förståelse över hur vi kan lägga upp träningen, vi formar målsättningen och går igenom de förutsättningar som behöver samspela.

Vi fortsätter med hållnings-, rörelse- och funktionsanalyser för att förstå just din kropp. Träningen kommer att bestå av bl.a balans och koordinationsträning, styrketräning, konditions- snabbhetsträning, rörlighetsträning och terapeutisk töjning samt fysisk avslappning. Vi delar på ansvaret för att målet ska nås och håller en kontinuerlig kontakt under processen.

Är du intresserad av att investera i din kropp, eller har frågor?
Kontakta mig för att boka in en fri konsultation! pt@centralbadet.se

Priser

PT-timme 60min 800kr / Inför träningen har du kontakt med din tränare så ditt träningspass blir väl planerat för just dig. Träningen kommer att bestå av flera moment utav övningar som känns bra för just dig och som ger resonans med dina målsättningar. Målet för din tränare är bla. att ge dig de fysiologiska insikterna som krävs för att ta din träning till nästa nivå. PT 90min 1000kr / För dig som vill ha extra stöd/resultat i träningen, tillsammans med din tränare väljer du hur ni disponerar 90min tillsammans. Med 90 min tillsammans hinner ni verkligen gå in på djupet av just din träning. PT-duo 60min 1200kr Inför träningen har ni kontakt med din tränare så att passet blir väl planerat för just er. Passar dig som har en träningspartner oavsett om ni har olika målsättningar, med bla. kreativa och effektiva parövningar som passar för just er så gör ni det mesta av tiden med er tränare. Tillsammans formas en effektiv och säker träning som går att ta med sig livet ut.

Avbokning
Vid förhinder ringer du din tränare för avbokning. För att inte bli debiterad måste du avboka före kl. 12.00 dagen innan din bokade tid. Vid avbokning efter kl. 12.00 dagen innan det bokade tillfället sker full debitering.

 

Skicka gärna ett mail så hör vi av oss!

Not readable? Change text. captcha txt