Medlemskap

Privat eller företagare – trogen besökare på Centralbadet? Med ett medlemskap kan du till ett mycket förmånligt pris obegränsat njuta av bad, relax, gym och vår härliga bastuavdelning alla vardagar – året runt. Inklusive ett flertal andra fördelar.

Ansökan av företagsmedlemskap- och kredit görs:
Via mail: foretag@centralbadet.se
Telefon: 08-24 24 04
i Centralbadets reception

Ansökan om medlemskap

Delad glädje är dubbel glädje.
I alla medlemskap kan du även
ta med en gäst som tilldelas
rabatt på entrén.

Ansökan om medlemskap görs via:
Mail: medlemskap@centralbadet.se
• samt hos oss  i receptionen

Väljer du exempelvis ett årsmedlemskap följer en mängd rabatter på allt från badets aktiviteter, behandlingar och hudvårdsprodukter till mat i Ecobaren.

Eller gör ett klipp med prissänkta besök hos vår eminente barberare. Investera i dina medarbetares hälsa. Som företagare finner du hos oss ett brett utbud av friskvård, du får allt på en faktura och har därmed full kontroll över kostnaderna. Samt om du har tillgång till ett friskvårdsbidrag så går det utmärkt att använda det till ett medlemskap på Centralbadet.

 

Klippkort går att köpa som vanligt: HÄR

Medlemskap – Privat

Varmt välkommen att ansluta dig till vår exklusiva årsmedlemskap-klubb. Ger dig simning, träning på gym, inomhus, utomhus året runt samt i yogasalen (när aktiviteter ej pågår), bastu och avkopplande varma och kalla pooler. Utöver allt det får du även speciella förmåner som vi enbart erbjuder våra årsmedlemmar.

Ett medlemskap för dig som vill ha tillgång till Centralbadets alla faciliteter inklusive rabatt på allt från behandlingar till hudvårdsprodukter.

Detta ingår i ett exklusivt årsmedlemskap:
– Obegränsad tillgång till bad, relax, bastu och gym, måndag–fredag (max 1 besök per dag).
– 10 procents rabatt på klippkort för gruppträning/PT, behandlingar, hudvårdsprodukter och textilier. Samma rabatt ges även vid besök hos Centralbadets barberare och i restaurang Ecobaren (dock ej på köp av alkohol).
– Rabatterad egen helgentré (inträde 300 kronor).

Dessutom: Ta med en gäst som via ditt medlemskap tilldelas en rabatt på entréavgiften och då endast betalar 200 kronor måndag–torsdag eller 300 kronor fredag–söndag.

Årmedlemskap: 13 300 kronor/år

Viktigt information

* Om du via din arbetsgivare har tillgång till ett friskvårdsbidrag så går det utmärkt att använda den summan i samband med köp av ett medlemskap.

* Vid tecknande av ett årsmedlemskap är bindningstiden 12 månader från respektive inköpsdatum.

* Oförutsedda händelser ? Vid särskilda omständigheter går det en gång per kort att frysa medlemskapet kostnadsfritt och mot intyg. Intyg visas i förväg (ej sjukdom) och då förlängs medlemskapet som minst med 30 dagar och som längst med 1 år. Giltiga anledningar är sjukdom, arbete/studier på annan ort, militärtjänstgöring, längre utlandsvistelser och graviditet (behövs inget intyg).

* Kortet är personligt och kan ej överlåtas på annan person.

* Betalaren måste vara fyllda 18 år för att ingå ett avtal.

* Observera att man vid tecknande av medlemskap automatiskt accepterar och åtar sig att följa Centralbadet anläggningsregler och att Centralbadet om man bryter mot dessa regler förbehåller sig rätten att dra in medlemskap utan återbetalning.

Medlemskap – Företag

Smakfullt erbjudande – först till kvarn!

Med de 100 först sålda nya företagskorten följer ett värdekort à 400 kronor för användning i Centralbadets restaurang Ecobaren. Bjud kollegan på lunch eller kärestan på en ekologisk och hälsosam måltid!

Detta ingår i ett exklusivt företagskort under ett år:

– Obegränsad tillgång till bad, relax, bastu och gym, måndag–fredag (max 1 besök per dag). – Gruppträning (i mån av plats).
– 2 000 kronor i gåva som kan användas till valfri aktivitet inom friskvård, rehab eller förebyggande företagshälsa.
– 10 procents rabatt på klippkort för PT, behandlingar, hudvårdsprodukter och textilier. Samma rabatt ges även vid besök hos Centralbadets barberare och i restaurang Ecobaren (dock ej på köp av alkohol).
– Rabatterad egen helgentré (inträde 300 kronor).

Dessutom: Ta med en gäst som via ditt företagskort tilldelas en rabatt på entréavgiften och då endast betalar 200 kronor måndag–torsdag eller 300 kronor fredag–söndag.

* Betalning av hela summan vid tecknandet av företagskorten.
Pris företagsmedlem: 
75 100 kronor (för 5 medlemskap).
Därefter för varje anställd: 13 500 kronor per medlemskap.

Viktigt information

* Ett medlemskap går att uppgradera under året, dock inte nedgradera. Medlemsrabatt kan inte kombineras med andra kampanjer eller på produkter riktade endast till privatpersoner.

* Överlåtelse av företagskortet till annan anställd inom samma företag kan göras vid ett tillfälle under ett år mot en administrativ avgift på 375 kronor.

* En månad innan ordinarie avtal löper ut skickas ett erbjudande om att teckna en förlängning för den kommande 12-månadersperioden. Vid betalning behåller du din plats i medlemsklubben utan avbrott och med alla förmåner.

* Har ni en företagskredit ? Alla kort laddas med 2 000 kronor som en gåva från Centralbadet, men om du önskar ett extra utrymme för att köpa till exempelvis textilier, behandlingar eller något annat i vårt utbud så rekommenderar vi att du ansöker om en företagskredit vid köptillfället. Det går att anpassa en kredit till varje medlemskort.

* Oförutsedda händelser? Företagskortet går vid särskilda omständigheter att frysa vid ett tillfälle mot uppvisande av intyg. Giltiga anledningar är sjukdom, arbete/studier på annan ort och graviditet (behövs inget intyg). Intyg visas i förväg (ej vid sjukdom) och medlemskapet förlängs då som minst med 30 dagar och som längst med 1 år.